Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Nighthawk X4S Tri-Band WiFi extender Test; Nighthawk X4S Tri-Band WiFi extender
  • Test; Arlo Pro 2 beveiligingscamera Test; Arlo Pro 2 beveiligingscamera
  • Test; Epson Ecotank ET-7700 (foto)printer Test; Epson Ecotank ET-7700 (foto)printer
  • C&A introduceert een nieuw winkelconcept C&A introduceert een nieuw winkelconcept
  • Test; Mobiele hotspot Netgear AirCard 810 Test; Mobiele hotspot Netgear AirCard 810
  • Test; Tivoli Audio Model One Digital Test; Tivoli Audio Model One Digital
wonen

Test; Nighthawk X4S Tri-Band wifi-extender

Gisteren heb ik de Nighthawk X4S Tri-Band wifi-extender ontvangen voor een test. En met de Nighthawk X4S geniet je van een veel beter bereik én hogere snelheden op verbonden wifi apparaten en dat zelfs in de verste hoeken van je (thuis)kantoor, zolder, kelder of slaapkamer en dat zonder dat de bestaande wifi-router moet worden vervangen.

De Nighthawk X4S maakt gebruik van FastLane3-technologie waarmee elk bestaand wifi-netwerk verandert in een uitgebreid wifi-systeem, de dode hoeken wegvallen en de snelheid omhoog gaat. Deze technologie werd voor het eerst gebruikt in de populaire Orbi-serie en zorgt voor Tri-band wifi: een speciale draadloze verbinding van extender naar router waardoor op smartphones, tablets en computers probleemloos kan worden gestreamed, gegamed en gebrowsed. De wifi is tot 100% sneller dan op traditionele dual-band wifi-extenders.

De nieuwe Nighthawk-extender werkt op elk draadloos thuisnetwerk, en breidt de wifi-dekking uit met bijna 100 m2 en is met slechts één druk op de knop geïnstalleerd.

Zoals jullie weten woon ik in een oud huis en ook bij ons valt de Wifi regelmatig weg of heb ik, op zolder waar ik mijn kantoor heb, een slecht of geen signaal. Dus dat wordt weer testen de aankomende weken 😉

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?