You are here: Home » Gadget nieuws » Test; Nighthawk X4S Tri-Band wifi-extender

Test; Nighthawk X4S Tri-Band wifi-extender

geschreven door Constance

Gisteren heb ik de Nighthawk X4S Tri-Band wifi-extender ontvangen voor een test. En met de Nighthawk X4S geniet je van een veel beter bereik én hogere snelheden op verbonden wifi apparaten en dat zelfs in de verste hoeken van je (thuis)kantoor, zolder, kelder of slaapkamer en dat zonder dat de bestaande wifi-router moet worden vervangen.

De Nighthawk X4S maakt gebruik van FastLane3-technologie waarmee elk bestaand wifi-netwerk verandert in een uitgebreid wifi-systeem, de dode hoeken wegvallen en de snelheid omhoog gaat. Deze technologie werd voor het eerst gebruikt in de populaire Orbi-serie en zorgt voor Tri-band wifi: een speciale draadloze verbinding van extender naar router waardoor op smartphones, tablets en computers probleemloos kan worden gestreamed, gegamed en gebrowsed. De wifi is tot 100% sneller dan op traditionele dual-band wifi-extenders.

De nieuwe Nighthawk-extender werkt op elk draadloos thuisnetwerk, en breidt de wifi-dekking uit met bijna 100 m2 en is met slechts één druk op de knop geïnstalleerd.

Zoals jullie weten woon ik in een oud huis en ook bij ons valt de Wifi regelmatig weg of heb ik, op zolder waar ik mijn kantoor heb, een slecht of geen signaal. Dus dat wordt weer testen de aankomende weken 😉

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Test; Nighthawk X4S Tri-Band WiFi extender - Lifestylelady.nl 11 maart 2018 - 05:38

[…] Test; Nighthawk X4S Tri-Band wifi-extender […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com