You are here: Home » Shoppen » Be the Best You-planner van Mom in Balance

Be the Best You-planner van Mom in Balance

geschreven door Constance

Wil je doelen behalen, focus houden en genieten van je gezin? De nieuwe Be the Best You-planner van Mom in Balance helpt je  om naar de beste versie van jezelf toe te werken, ook in drukke tijden. Om te weten wat je hiervoor nodig hebt, is het belangrijk dat je in alle hectiek ook momenten voor jezelf creëert waarin je de ruimte neemt om te reflecteren.


In de Be the Best You-planner vind je een mindmap voor de langere termijn die zelf ingevuld kan worden, maandelijkse roadmaps en reflecties, weekoverzichten en inspiraties met als doel jouw ultieme work-life balance te creëren. Onmisbaar voor alle mama’s (to be)!

Mom in Balance helpt met haar netwerk van positieve vrouwen en (aanstaande) moeders aan een sterke en energieke basis. Eerder verschenen al de succesvolle boeken  Fit zwanger! en Fit na de bevalling.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com