You are here: Home » Eten & koken » Australian lanceert biologische & fairtrade thee

Australian lanceert biologische & fairtrade thee

geschreven door Constance

Australian Homemade, bekend van de chocolade, koffie en ijs, heeft nu ook thee. En dit is 100%biologische en Fairtrade gecertificeerde thee.

Australian heeft gekozen voor 1 zwarte en 5 groene theevarianten, zodat je op elk moment van de dag kan genieten van een verschillende theesmaak.

Ieder kop thee is vol van smaak en puur natuur dankzij de gecontroleerde biologische teelt en productie. De groene thee varianten, Beautea, Puritea, Teatox, Mintea en Nightea, zijn afkomstig uit China, waar de theeplanten onder de meest optimale omstandigheden groeien. De theeblaadjes voor de zwarte thee, Chai, worden met de hand geplukt in het hooggelegen Sri Lanka.

Door de thee te verrijken met een combinatie van natuurlijke kruiden en specerijen, zijn er verschillende smaken ontwikkeld voor elk moment van de dag. Zo kent de Mintea een verfrissende werking dankzij de toevoeging van pepermunt en rozenblaadjes. Kom je in balans met de Teatox, die haar krachtige antioxidanten kan toeschrijven aan de hibiscus. Of geniet van de Nightea, voor een rustmoment voor het slapengaan, dankzij de verrijking van lavendel en kamille.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com