You are here: Home » Beauty » De Tuinen Wellness lijn, exclusief bij Holland & Barrett

De Tuinen Wellness lijn, exclusief bij Holland & Barrett

geschreven door Constance

Ik noem de winkels van Holland & Barrett nog steeds De Tuinen, en blijkbaar ben ik niet de enige. Want Holland & Barrett komt met De Tuinen wellness lijn. Deze lijn is gebaseerd op bijzondere oliën van over de hele wereld. Als toevoeging is er gekozen voor een geurige bloem.

 

Er is de voedende en de verzorgende Tsubaki + Cherry Blossom lijn en de verzorgende en hydraterende Monoï + Frangipani lijn. De sleutel tot een stralende en gehydrateerde huid en een ontspannen gevoel. Beide zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en bevatten onder andere geen parabenen, microplastics, siliconen of kleurstoffen. Bovendien zijn alle producten 100% vegan.

Tover je badkamer om tot spa met de reinigende en verfrissende douchegel waarmee je tot rust komt. Een momentje van balans in de sleur van het dagelijks leven. De zachte scrub met natuurlijke scrubdeeltjes verwijdert op zachte wijze dode huidcellen en kalmeert, verzacht en zuivert de huid. Ondersteun vervolgens het herstellend vermogen van de huid met de fluweelzachte luxe bodycrème of voedende huidolie.

Ook jouw handen verdienen wat aandacht. De handzepen van De Tuinen wellness lijn zijn mild en zeepvrij en laten je handen heerlijk ruiken. Verzacht ze daarna met een voedende handlotion.

TSUBAKI + CHERRY BLOSSOM: voedt en verzacht

Tsubaki olie wordt geprezen als ‘het beautygeheim van de geisha’. Deze kostbare olie wordt in Oost-Azië al eeuwen gebruikt voor een herstellend en verjongend effect op de huid. De producten zijn verrijkt met de heerlijk zoete geur van de Cherry Blossom.

MONOÏ + FRANGIPANI: verzorgt en hydrateert

Monoï de Tahiti, ‘heilige olie uit Tahiti’, vindt haar oorsprong in Frans-Polynesië. Deze olie heeft een verzachtende, kalmerende en zuiverende werking en zorgt voor langdurige hydratatie. De producten zijn verrijkt met de geur van Frangipani, een exotische bloem met een even zo fijne exotische geur. Een rijke, lichtzoete geur die toch delicaat blijft.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com