You are here: Home » Kindergadgets » HEMA viert Halloween

HEMA viert Halloween

geschreven door Constance

De tijd voor het griezelfeest van het jaar, Halloween, komt eraan.  HEMA viert dit met twee assortimenten; Dia de los Muertos en Halloween en dit assortiment is vanaf 23 september te koop.

Dia de los Muertos wordt ook wel de dag van de doden genoemd. Dit is te herkennen aan het doodshoofdenthema in allerlei kleuren en vormen. Denk hierbij aan slingers, potjes en bordjes.

Ook heeft HEMA een thema voor Halloween waarmee jij het beste Halloweenfeestje kan geven. Hierbij hoort onder andere decoratiemateriaal, verkleedspullen en lampionnen.Dia de los Muertos
Vier de dag van de doden met HEMA. Dia de los Muertos is van oorsprong een Mexicaans feest waar zij de doden eren door hen te vieren met blijdschap in plaats van verdriet. Dit feest wordt aangekleed met doodshoofden in de meest vrolijke kleuren. HEMA heeft haar assortiment geïnspireerd op dit feest. Zo maak je jouw Halloween compleet met versieringen voor in huis zoals ballonnen en slingers. Maak je Dia de los Muertos feestje af met de partygoods zoals borden, bakjes en bekers.

Halloween party
Creëer jouw ideale Halloween party met het Halloween assortiment. HEMA heeft alles in huis voor een feestje. Versier je huis met onder andere slingers en serveer snacks en drankjes op Halloween bordjes en bekertjes. Ook heeft HEMA een verkleedcollectie voor kids met daarbij diverse lampions voor trick or treat.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com