You are here: Home » Kindergadgets » Sinterklaas vier je dit jaar via Zoom

Sinterklaas vier je dit jaar via Zoom

geschreven door Constance

Dit jaar viert Nederland Sinterklaas in kleine (familie) kring, en dit is niet heel gezellig en daardoor kan de Sint ook niet bij thuis komen. Daarom heeft de Sint zich verdiept in de wereld van videobellen en conference calls, waardoor hij inmiddels kan Zoomen en Skypen als de beste. Dankzij deze nieuwe skills kan de goedheiligman nu dus ook ten tijde van het ‘nieuwe normaal’ een vriendelijk woordje tot eenieder spreken. En dit gewoon vanuit je eigen vertrouwde huiskamer, klaslokaal, kantoor of waar dan ook. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een telefoon, laptop of iPad én Sint op je Beeldscherm.

Er kunnen verschillende Sint op je Beeldscherm-opties geboekt worden. Sinterklaas LIVE en DIRECT, oftewel live videobellen, en dat is ideaal voor ouders met jonge kinderen en voor scholen. Hoe het werkt? Kies een datum (4 tot 6 december) en tijdslot. Hierna neemt het team van Sint op je Beeldscherm contact met je op om via persoonlijke details en leuke wetenswaardigheden een draaiboek te kunnen maken. De Sint kan hierdoor goed voorbereid aan zijn interactieve bezoek beginnen. In een sessie van een half uur kan de Sint, live en direct in je huiskamer of klaslokaal, een gesprek met wel zes kinderen aangaan.

Voor grote gezelschappen, zoals bedrijven, kan Sint op je Beeldscherm een interactief arrangement op maat aanbieden. Denk hierbij aan een quiz of bingo met de Sint als host. Een interactieve viering is naast vermakelijk ook goed voor het teamgevoel van de thuiswerkers. Desgewenst kun je via de webshop van Sint op je Beeldscherm ook tailormade (relatie)geschenken met een persoonlijke ingesproken boodschap van Sinterklaas bestellen; van een fles wijn met een custom made etiket tot en met een brievenbusbanket in verschillende smaken. De boodschap van de Sint wordt via een QR-code op de verpakking gedrukt.

En tenslotte is er ook een persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas mogelijk die ook bijzonder leuk is voor doven en slechthorenden. Deze optie is een perfecte manier om een vriend of familielid een grote glimlach te bezorgen en dit kan ook met doventolk, want Sint volgt een cursus gebarentaal! Je kan zelf je boodschap schrijven of je laat hem opstellen door de Sint nav. jouw input.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com