You are here: Home » Events » De Winkel op Wielen is de SRV-wagen anno 2020!

De Winkel op Wielen is de SRV-wagen anno 2020!

geschreven door Constance

Ik ben uit de tijd van de SRV-wagen, en ken zelfs het SRV-man liedje nog uit mijn hoofd. En deze iconische wagen was bijna uit het straatbeeld verdwenen.

Maar met De Winkel Op Wielen, oftewel De WOW-bus, komt ie weer terug! WOW staat voor een inspirerende shopping experience waarbij de winkel, in de vorm van die nostalgische SRV-wagen, naar je toekomt. In de schappen van berkenhout en in de koeling vind je een aanbod van food en lifestyleproducten waarbij herkomst, karakter en beleving centraal staan. Van ambachtelijke broodjes, zoetigheden en healthy treats tot en met de nieuwste (kook)boeken, beauty producten en handgemaakte sieraden. Het acroniem van Winkel Op Wielen is WOW! En dat is precies wat de bezoeker zal denken als hij/zij de bus instapt en het assortiment ziet.

De producten in de WOW-bus hebben een bijzonder verhaal, een mooie verpakking, zijn veelal nieuw, of komen uit de regio. Hierdoor is de bus dé plek om op een unieke en persoonlijke manier kennis te maken met de leukste, nieuwste en spannendste producten. Denk hierbij aan: innovatieve beautyproducten van Paula’s Choice, een speciale selectie boeken van VBK Uitgevers, verschillende koffiesmaken van Vascobelo en de beste voeding voor je huisdier van Edgard Cooper. Het WOW-assortiment wisselt vanzelfsprekend regelmatig om zo haar bezoekers te kunnen blijven inspireren.

En ook op sociaal vlak is het de bedoeling om een steentje bij te dragen. Daarom is de WOW-bus voorzien van een espressoapparaat om koffie te kunnen zetten. Immers, een gezellig buurtpraatje is pas echt compleet met een lekkere kop koffie. Daarnaast is er gedacht aan faciliteiten om de producten op z’n mooist weg te kunnen geven. Want hoe leuk is het om een buurtgenoot een kleine opsteker te geven. Of trakteer jezelf op een kaars, crème of sieraad en laat het mooi inpakken.

De WOW-bus begint met 10 verschillende routes in Groot-Amsterdam waarbij op de wijze van de klassieke SRV-wagen wordt gereden. Met andere woorden: er wordt alleen gestopt in woonwijken en de bus zal iedere 10-20 minuten verplaatsen. De WOW-bus rijdt van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10:00 en 18:00 uur; afhankelijk van de regels per gemeente. Per dag worden drie tot vijf dorpen bezocht en de route wordt na twee weken herhaald. De bus is iedere dag live te volgen via de website.

Je kan betalen met pin of contactloos, met een betaalpas, mobiele telefoon of wearable. En dit zijn de merken in de bus: Vascobelo, Edgard Cooper, VBK, Paula’s Choice, Boon Food, Chabrol Wines, De Pindakaaswinkel, Donny Craves, ’n Dungense Dame, Earth Water, Food2Smile, Funky Fat Foods, Gimber, Green Gypsy Spices, Peppernuts, Polar, Reflower, Rude Health, SauerCrowd, Sir Joe, Willicroft, Yespers, Yummygums, Lexmond vs Lexmond Moon Calender 2021, Saturdays Sundays, Doing Goods, Bongiorno Vinegar Drinks, Snertbar (initiatief van Van Brandt&Levie en Joris Bijdendijk) en Banketbakkerij van Strien.

De bus is coronaproof ingericht met zowel een ingang als een uitgang zodat er maximaal 2 mensen naar binnen kunnen. Aan de zijkant van de bus zit een verkoopluik voor mensen die de bus niet in kunnen/willen komen. In de bus mogen maximaal 2 mensen, of 1 huishouden, winkelen. Er wordt bij binnenkomst gevraagd om de handen te ontsmetten. En de WOW-chauffeur is tevens de gastvrouw/gastheer. Hij/zij weet alles van de merken die op de bus liggen waardoor je niet alleen info krijgt maar ook inspiratie kan opdoen door de verhalen achter de nieuwste, mooie merken.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com