You are here: Home » Eten & koken » Een nieuwe kokend water kraan; HOWAT is de naam!

Een nieuwe kokend water kraan; HOWAT is de naam!

geschreven door Constance

De oplevering van het nieuwbouwappartement in Heemstede is geweest en nu komt de leuke (soms ook stressvolle) periode van behangen, vloer gieten, raamdecoratie uitzoeken en bestellen en de keuken laten plaatsen. De keuken is besteld maar de leverancier kon geen kokend water kraan leveren dus een nieuwe zoektocht moest er plaatsvinden.

In het oude huis in Amersfoort had ik ook een kokend water kraan (indertijd een discussiepuntje tussen Testman en mij), van Grohe, en het was voor ons beiden overduidelijk er moest weer een heet water kraan in de keuken komen. Nu krijgen wij een zwarte keuken, met een zwart aanrechtblad en vonden wij een zwarte heet water kraan het allermooiste.

Wij waren heel tevreden over de Grohe Red oa. vanwege de compacte boiler maar de Grohe Red is er alleen in rvs en dat was nu net niet wat ik wilde. Zwarte kokend water kranen zijn hot (figuurlijk) maar de prijzen helaas ook.

En toen kwam ik de HOWAT kraan tegen, en deze is er in zwart (en chroom of rvs) en er is zelfs nog een keuze uit 2 modellen. En ook de boiler is heel klein (zelfs kleiner dan mijn oude) en toch kan je 60 koppen thee per uur zetten. En de installatie schijnt heel eenvoudig te zijn, ook als je je oude kraan wilt vervangen voor een HOWAT kokend water kraan want hij past op een standaard kraangat.

Nu ga ik niet zelf de keuken installeren, maar ik ga wel aan de slag met de HOWAT kokend water kraan omdat ikzelf wil ervaren of het mij ook lukt om de kokend water kraan aan te sluiten. De update volgt over ruim 3 weken, eerst mijn bestelling plaatsen…………..

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com