You are here: Home » Accessoires » Catrice Adventskalender 2019

Catrice Adventskalender 2019

geschreven door Constance

Nog maar 101 dagen te gaan en dan is het alweer kerst. En zeg je Kerst, dan zeg je Adventskalenders. Ook dit jaar heeft Catrice wederom de Catrice Adventskalender in haar assortiment opgenomen.

Een glimmende highlighter op dag één, een spannende glitter nagellak de dag later en vervolgens een Kerstachtige rode lipstick, deze Adventskalender is een droom voor alle make-up liefhebbers die dol zijn op kleine cadeautjes voor de feestdagen! #DIY.

En ook dit jaar krijg je weer 24 beautyverrassingen in hun originele formaat en sommige presentjes zijn uniek en voorbehouden aan de feestelijke DIY box. Dankzij de vrolijk vormgegeven papieren doosjes en stickertjes zijn er eindeloze mogelijkheden om de adventskalender een persoonlijk tintje te geven. Als je wilt, kun je zelfs nog een lief berichtje aan elk product toevoegen. Een fantastisch cadeau voor je beste vriendin, moeder, zus of…. jezelf!

De Advent Calendar #DIY is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat, vanaf eind oktober as. en is natuurlijk weer een limited edition.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com