You are here: Home » Wijnkoelkast bij Aldi

Wijnkoelkast bij Aldi

geschreven door Constance

Een wijnkoelkast is, over het algemeen, een luxe ding, en ook best kostbaar. Maar Aldi zou Aldi niet zijn als ze je hier niet een handje helpen, want vanaf morgen, woensdag 2 oktober, kan je bij hen een Medion wijnkoelkast kopen. En deze kost slechts euro 149,00!

Wat krijg je voor dit bedrag?

De Medion wijnkoelkast heeft een dubbele temperatuurzone en de netto-inhoud is ca. 34 liter (12 flessen) en de maten zijn 35 x 49 x 54 cm. De temperatuur is in te stellen van 7 tot 18 °C. In de koelkast zitten 4 houten schappen en de glazen deur heeft een rvs frame en een rvs handvat.

 

Aan de binnenkant zit lcd verlichting en je kan de 2 zones regelen dmv. het led-display. Verder heeft dit model een automatische ontdooi functie. Het geluidsniveau is 40 dB en het energieverbruik is 184 kWh per jaar, ofwel energielabel B.

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com