You are here: Home » Eten & koken » Verdien geld met het eten van Dunkin’s donuts

Verdien geld met het eten van Dunkin’s donuts

geschreven door Constance

Heb je een instagram account en dol op Dunkin donuts? Dan kan je vanaf vandaag geld verdienen! Dunkin donuts is een samenwerking gestart met Cirkle, de gratis app waarbij iedereen tot ambassadeurs gemaakt wordt op Instagram.

Het principe is heel simpel: je eet of drinkt iets bij Dunkin’, vervolgens plaats je je een foto op Instagram en daarna krijg je geld op je bankrekening gestort en wel € 3,- per post!

Je moet wel je Instagramaccount aan de Cirkle app gekoppelen. Zoek vervolgens Dunkin’ tussen de merken op de Cirkle app en kies de foto die je wilt posten. De beloning die je voor de post krijgt staat in de groene icon naast het merk. Wanneer je klaar bent om te posten plaatst de Cirkle app jouw foto automatisch op Instagram. Het ‘influencen’ kan nu beginnen. Wanneer de foto aan de voorwaarden voldoet en authentiek is wordt de beloning binnen 24 uur naar je rekening overgemaakt.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com