You are here: Home » Behang & muur » Fleur je huis op met mooie foto’s

Fleur je huis op met mooie foto’s

geschreven door Constance

Iedereen heeft wel een aantal foto’s die zeer de moeite waard zijn om in te lijsten en op te hangen. Maar de meeste foto ophangsystemen zijn lastig te bevestigen of niet erg mooi om te zien.

Daarom ben ik aan de slag gegaan om, voor jullie, het ideale foto ophangsysteem te vinden en ik heb er een aantal voor je gevonden, waarvan er 2 speciaal geschikt zijn voor tekeningen en kaarten.

Foto ophangsysteem

Met het Artiteq foto ophangsysteem kan je heel eenvoudig fotolijstjes ophangen en dit doe je door middel van een ophangrail, en daarbij ophangdraden en bijpassende haakjes. En doordat het systeem zelf vast zit op je muur, is het wisselen van lijstjes een fluitje van een cent. Het enige wat je hoeft te doen is een nieuwe foto uit te kiezen, een nieuw lijstje erom en klaar ben je.

De Click Rail bestaat uit een rails die zowel tegen het plafond of wand gemonteerd kan worden en je kan het zelfs schilderen in de kleur van jouw muur of plafond en wordt op deze manier bijna onzichtbaar. 

Foto ophangsysteem zonder rail

Vind je een railsysteem niet zo mooi, dan kan je aan de slag met het Picture Mouse Solo. Je leukste foto worden, door middel van transparante Picture clips of magneetjes, opgehangen. Je bevestigt foto’s, kaarten of memo’s op het stalen koord. En dit speelse systeem staat erg leuk in de keuken, slaapkamer of werkkamer. 

En wil je maar 1 foto ophangen dan heb je geen rails nodig. De Uniq Hanger heeft een strakke design staaldraad, in combinatie met een rvs-ophangdop. Je kan er ook voor kiezen om de draad achter je fotolijst of schilderij weg te werken.

Tekeningen en kaarten ophangen

Nu zijn niet alleen foto’s de moeite waard om op te hangen, dit geldt ook mooie tekeningen. Wil je keuken opfleuren met de zelfgemaakte tekeningen van je kinderen, of willen je kinderen ze op hun eigen slaapkamer hangen?

Natuurlijk kan je aan de slag met plakband en punaises, maar daar beschadig je je muren wel mee.

De Info Rail is dé manier voor het ophangen van kaarten, posters, tekeningen en foto’s. Met dit hangsysteem beschadigt je muren niet en je kan heel snel en eenvoudig alle afbeeldingen wisselen. En de Info Rail kan, tijdens de kerstperiode, ook perfect dienst doen om al je kerstkaarten op te bevestigen.

En mocht je de foto ophangsystemen zelf willen bekijken, bij elke bekende bouwmarkt zijn een of meerdere systemen te koop.

 

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com