You are here: Home » Accessoires » Beveilig je huis met Ring

Beveilig je huis met Ring

geschreven door Constance

Wil je je huis én je kostbare spullen beschermen tegen kwalijke figuren? Of wil je je in je eigen huis veilig voelen? Dat kan met Ring, want Ring heeft maar 1 missie; criminaliteit te verminderen en huizen en buurten veiliger te maken.

Ring doet dit dmv. videodeurbellen en buitenbewakingscamera’s die via Wi-Fi zijn verbonden. Met de videodeurbel van Ring kun je op je smartphone zien wie er voor de deur staat en met die persoon spreken, waar je ook bent. Met de buitenbewakingscamera’s kun je vanaf je smartphone, tablet of pc toezicht houden op alles rondom het huis en heb je controle over je eigen veiligheid. Hierdoor ben je altijd thuis, zelfs als je buiten de deur bent.

Met de Video Doorbell 2 kan je de gewenste als de ongewenste bezoekers in de gaten houden. Je krijgt automatisch een melding op je smartphone zodra een bezoeker op de videodeurbel drukt of, indien je dit wenst, kun je ook de bewegingsdetector activeren. Via de Ring-app zie je wie er voor je deur staat en kun je met elkaar spreken, waar je ook bent. Dankzij de infraroodcamera heb je ook ’s nachts helder zicht. De Pro is slanker dan de Video Doorbell 2, heeft geavanceerde bewegingsdetectiemogelijkheden en je krijgt er vier verschillende frontjes bij. Met de meegeleverde 24 VAC-transformator sluit je hem eenvoudig aan op de bedrading van de bestaande deurbel.


Je kan de Ring Doorbell uitbreiden met  verschillende Ring-beveiligingscamera’s. Met de Spotlight Cam houd je zicht op wat er om je huis heen gebeurt. Afhankelijk van het type Spotlight Cam, sluit je de camera aan op je elektriciteitsnetwerk of gebruik je een oplaadbare batterij. Wanneer beweging wordt gedetecteerd, ontvang je direct een melding op je smartphone, tablet of pc. Je kunt vervolgens de persoon zien en met elkaar spreken. Ook kun je een alarm en/of de schijnwerpers activeren. Floodlight Cam is ’s werelds meest geavanceerde beveiligingscamera geactiveerd door beweging. Net als bij de Spotlight Cam krijg je direct een melding wanneer er beweging wordt gedetecteerd, kun je de bezoeker zien en met elkaar spreken. Ook kun je een alarm en/of de schijnwerpers activeren. Handig om een inbreker af te schrikken en tegelijkertijd eventuele omstanders te alarmeren.

De Ring Chime Pro is een Wi-Fi-versterker en bel voor Ring-apparaten ineen. De Chime Pro past in elk stopcontact, breidt het Wi-Fi-signaal uit en laat je direct weten als er iemand voor de deur staat. Je kunt kiezen uit meerdere belgeluiden en het volume hiervan regelen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com