You are here: Home » Gadgets » Test; de Epson EcoTank ET-7700 printer

Test; de Epson EcoTank ET-7700 printer

geschreven door Constance

Ik begin het nieuwe jaar gelijk al goed, nl. met het testen van een aantal artikelen. Allereerst heb ik, net voor Kerst, de Epson EcoTank ET-7700 printer opgestuurd gekregen voor een uitgebreide test.

Wie herkent dit niet? Je hebt een printje nodig maar dan is net je cartridge op, en als je dan een nieuwe cartridge moet kopen moet je, voor de originele modellen, gelijk behoorlijk in de buidel tasten. Epson heeft daarom een nieuw systeem bedacht, nl. een printer zonder cartridge maar met navulbare inktreservoirs. Dit is niet alleen heel voordelig, maar je kunt nu 3 jaar lang printen zonder dat je inkt op is.

Epson heeft diverse modellen met de EcoTank in haar assortiment zitten en ik heb de ET-7700 ontvangen. De Epson EcoTank ET-7700 is een All-in-one (dubbelzijdig afdrukken, kopiëren en scannen) inkjetprinter die niet alleen documenten kan printen maar maar ook uitermate geschikt is voor het printen van foto’s. De printer is heel zuinig, want je kan nl. 3.400 foto’s printen (10 x 15 cm. fotopapier).

Je kunt de printer draadloos aansturen via WiFi en via de geheugenkaartslot print je direct afbeeldingen zonder je computer in te schakelen. Je kan je bestanden verzenden van je smartphone of tablet dmv. de Epson iPrint3-app en is het is eenvoudig om je Facebook-foto’s optimaal tot hun recht te laten komen met de Creative Print3-app, waarmee je foto’s kunt afdrukken en oa. wenskaarten en kleurboeken kunt maken.


De EcoTanks zitten aan de voorkant van de printer en hierdoor gaat bijvullen nog gemakkelijker dan bij de oudere modellen en neemt deze printer ook minder plaats in. Daarnaast zijn de nieuwe flessen voorzien van een mechanisme om ervoor te zorgen dat je alleen met de juiste kleur inkt kunt navullen.

Ik ga het aankomend weekend aan de slag met de Epson ET-7700 dus hou lifestylelady.nl in de gaten voor de review.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Test; Epson Ecotank ET-7700 (foto)printer - Lifestylelady.nl 14 januari 2018 - 05:13

[…] Test; de Epson EcoTank ET-7700 printer […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com