Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Nest Cam IQ indoor beveiligingscamera Test; Nest Cam IQ indoor beveiligingscamera
  • Thule Atmos beschermt je iPhone 7 Thule Atmos beschermt je iPhone 7
  • Thule wandelwagens en kinderdragers Thule wandelwagens en kinderdragers
  • Test; Thule Covert cameratas Test; Thule Covert cameratas
  • Test; Thule Crossover Trolley Test; Thule Crossover Trolley
  • Test; Thule fietsmand Pack ’n Pedal Test; Thule fietsmand Pack ’n Pedal
shoppen

Test; Thule cameratas en rugzak

Jullie hebben kunnen lezen dat ik een aantal Thule & Case Logic producten heb ontvangen voor een test. Behalve de leuke Thule fietsmand (Pack ’n Pedal basket) ga ik ook de Thule Covert cameratas en gaat Testman aan de slag de Thule Crossover slingpack.

thule covert

De Thule Covert cameratas-serie bestaat uit een 4-tal modellen; een rugtas, een messengerbag, een tas en en sling. Ik ga de Covert cameratas testen aangezien dit een mooi model is voor dagelijks gebruik en je hierin toch ook behoorlijk wat spullen kwijt kan. Je kan nl. je camerabody, max. 2 lenzen, een flitser en een iPad of tablet in de tas meenemen en natuurlijk ook je opladers, snoertjes en sd-kaarten.

 

thule crossover slingback

Testman gaat op pad met de Thule Crossover Sling Pack en deze rugzak is onderdeel van de Crossover reistassen/trolley serie. Want behalve verschillende modellen rugzakken zitten er ook reistrolleys en -tassen in deze collectie. Testman fietst op zijn vouwfiets heel wat afspraken af, en dan is het wel prettig als je je laptop en tablet goed en veilig kan opbergen. De Sling Pack heeft een gevoerd laptopcampartiment (max. 13′), een opbergvak voor je iPad/tablet, tijdschriften of andere document. Verder een opbergvak voor een hapje en een drankje en op de schouderband nog een vakje voor je smartphone of andere kleine spulletjes.┬áBinnenkort lees je meer over onze ervaringen met deze tassen.

inhoud thule crossover slingback
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?