You are here: Home » Accessoires » Test; Case Logic rugzak en laptop tas

Test; Case Logic rugzak en laptop tas

geschreven door Constance

Vandaag is het de beurt aan de 2 Case Logic tassen die ik ga testen; een rugzak en een een laptop tas.  Waar Thule zich richt op de sportieve buitensporter zijn de Case Logic producten ontwikkeld voor de scholier, student en de werkende vrouw én man.

lodo rugzak

De LoDo rugzak is er in 2 maten (medium en large) en ik heb de large gekregen. De LoDo serie bestaat verder nog uit laptopsleeves en laptoptassen. De large LoDo rugzak heeft een gevoerd laptopvak (max. 15,6 inch) en een beschermvak voor je iPad/tablet.  Verder kan je je smartphone opbergen in een speciaal vakje en kan je je snoeren en opladers gemakkelijk kwijt in de verschillende buitenvakken. De achterkant van de rugzak is gevoerd, net als de schouderbanden, zodat je geen last krijgt van je rug.

inhoud lodo

De Intrata laptoptas (in 3 maten; 11,6’/14’/15,6′ inch) heeft een hoofdvak voor je laptop/ultrabook. En de hoeken en de bodem van de tas is gevuld met schuimrubber voor extra bescherming. In het voorvak kan je je voeding, kabels of andere accessoires stoppen en heeft de tas een speciaal smartphonevak en een penlus. Je kan de tas gemakkelijk mee nemen aan het handvat of de schouderriem.

intrata 11.6 inch inhoud intrata

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com