Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Mail & Win; Philips Design Monitor Mail & Win; Philips Design Monitor
  • Test; Fellowes papiervernietiger Automax 200C Test; Fellowes papiervernietiger Automax 200C
wonen

Test; Fellowes Automax 200C papiervernietiger

Ruim 1 jaar geleden heb ik een Fellowes papiervernietiger getest en toen ik gevraagd werd om hun nieuwste model te testen, de Automax 200C, zei ik geen nee.

fellowes 200C

De Fellowes Automax 200C is door de Accufeed-technologie snel en eenvoudig in het gebruik. (En mede door deze innovatieve technologie is de Fellowes AutoMax 200C papiervernietiger onlangs genomineerd voor de Benelux Office Products Awards 2015 in de categorie Office Equipment.)

Iedereen op kantoor (of thuiskantoor) willen geen omkijken hebben naar papieren documenten die ze willen vernietigen vanwege privacygevoeligheid of mogelijke identiteitsfraude. En door innovatieve technologieën zoals de Accufeed en SilentShred is de Automax 200C papiervernietiger ideaal voor persoonlijk gebruik of gedeeld gebruik op een kleine afdeling.

opvangbak

Door het Accufeed-systeem wordt een stapel papier tot 200 vel snel en eenvoudig ingevoerd. De stapel papier kan in het apparaat worden gelegd en met een druk op de knop wordt de gehele stapel automatisch binnen 5 minuten vernietigd, zonder je hier bij hoeft te zijn. En als je maar 10 velletjes wilt versnipperen dan kan dat ook via de manuele invoeropening. Dankzij het Accufeed-systeem wordt het papier in etappes door het messenblok gevoerd, waardoor het apparaat grote hoeveelheden papier tegelijk aan kan. Wanneer het papier dreigt vast te lopen wordt de automatische terugloopfunctie ingeschakeld, zodat opstoppingen in de messen voorkomen worden. Gekreukt papier, nietjes, glanzend papier en dubbelzijdige prints zijn voor dit apparaat geen probleem evenals creditcards, CD’s en DVD’s.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?