You are here: Home » Ladygadgets » Test; Thule Crossover trolley

Test; Thule Crossover trolley

geschreven door Constance

Ik ontvang binnenkort een Thule Crossover trolley voor een test. Zoals jullie weten werk ik ook nog als stewardess en ik heb in de afgelopen vele goede (maar helaas ook slechte) trolleys getest en versleten. (Want in de praktijk blijkt dus wel dat niet elke trolley geschikt voor wekelijks gebruik.)

thule crossover trolley

Thule heeft in haar Crossover serie behalve rugzakken ook een trolley, een reistas en een duffelbag (56 en 87 liter.) En ik ga de Crossover 58 cm. testen, maar er is ook nog een iets kleinere reistas (op wielen) te koop; de Crossover 56 cm. Ik zal de verschillende tussen de reistas en de trolley even op een rijtje zetten.

thule reistas

De Thule Crossover-reistas (56 cm.) is een combinatie tussen een trolleytas en een rugzak want aan de tas zitten opbergbare schouderbanden waarmee je de trolley op je rug kunt dragen en dan zijn de wieltjes van de tas weggedraaid van je rug waardoor je kleding schoon blijft. Je kunt je laptop (max. 15′ inch) in een speciaal vak aan de voorkant kwijt
De reistas is gemaakt van waterwerend duurzaam lichtgewicht materiaal en heeft stevige, grote wielen. Het stevige, pletbestendige SafeZone-compartiment beschermt brillen, persoonlijke elektronica en andere fragiele benodigdheden en je kan aan de uitbreidingsriemlus een extra tas bevestigen. Het hoofdcompartiment is onderverdeeld zodat je je vuile was kan scheiden van je schone aankopen. (Deze reistas voldoet aan de vereisten voor handbagage voor de meeste luchtvaartmaatschappijen.)

Schouderbanden van de Thule reistas

Schouderbanden van de Thule reistas

De Thule Crossover trolley (58 cm.) heeft een uitneembare kostuumhoes en extra hoes met riem zorgen ervoor dat de inhoud van elkaar gescheiden en ordelijk blijft.  Deze trolley past gemakkelijk in de bagagebakken en je kan het hoofdvak 5 cm. vergroten (controleer even de voorschriften van je luchtvaartmaatschappij als je de trolley vergroot). Bovenop de trolley zit het stevige, pletbestendige SafeZone compartiment en deze beschermt brillen, persoonlijke elektronica en andere kwetsbare benodigdheden. Dit compartiment is afsluitbaar en kan worden verwijderd om extra bagageruimte te creëren. En in de kostuumhoes kan je je kleding, op een aparte plek, netjes en kreukvrij houden en de binnenkant is verdeeld in afzonderlijke vakken en heeft compressieriemen die je bezittingen plat en op hun plek houden. De opbergruimte binnenin heeft 2 vakken van gaas met een ritssluiting voor kleinere spullen. En met de bagageriemen zet je een extra reistas vast aan de trolley, zodat je met 1 hand met gemak 2 tassen kunt meenemen.
De buitenkant van de trolley is waterbestendig en staat op 2 stevige, grote wielen en de
handgrepen aan de boven-/zij-/onderkant zorgen ervoor dat je hem gemakkelijk optilt en in een bagagerek zet en in het voorvak passen kabels, toiletspullen of reisdocumenten.

thule crossover achterkant

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com