Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Sanex lanceert Zero% deodorants en douchegels Sanex lanceert Zero% deodorants en douchegels
  • Lavera introduceert 100% natuurlijke handverzorgingsproducten Lavera introduceert 100% natuurlijke handverzorgingsproducten
  • Soap Treatment Store breidt haar eigen productlijn uit Soap Treatment Store breidt haar eigen productlijn uit
shoppen

De Tuinen lanceert ‘I am Beauty Full’ campagne

Op de ‘Dag van de Duurzaamheid’ heeft De Tuinen de ‘I am Beauty Full’ campagne gelanceert en hiermee willen zij iedereen meer bewust maken van natuurlijke ingrediënten in verzorgingsproducten want het gebruik van natuurlijke ingrediënten is niet alleen goed voor jou, ook voor het milieu!

_I'm Beauty Full logo

Alle verzorgingsproducten die verkocht worden bij De Tuinen (161) winkels zijn vrij van de agressieve chemicaliën SLS (Sodium Lauryl Sulfaat), Parabenen, Microplastics, en zijn ook niet getest op dieren. En daarmee zijn zij de 1e winkelketen in Nederland die helemaal ‘vrij van’ is. Het assortiment De Tuinen verzorgingsproducten bevatten alleen natuurlijke ingrediënten, bevatten geen kleurstoffen, zijn ze ongeparfumeerd en vrij van SLS (Sodium Lauryl Sulfaat), parabenen, microplastics en zijn vanzelfsprekend niet getest op dieren.

amandelolie

DE TUINEN PURE OLIËN maken deel uit van de Total Care lijn van De Tuinen. Verzorgingsproducten voor gezicht, lichaam en haar met als basis natuurlijke en werkzame stoffen.
DE TUINEN AMANDELOLIE 100% PUUR is een Zuivere Amandelolie die huid verzacht en voedt. Deze heerlijk verfijnde olie kun je dagelijks gebruiken voor een soepele en super zachte huid. Ook te gebruiken als basis massage-olie en uitstekend te mengen met essentiële oliën voor jouw favoriete geurbeleving.
DE TUINEN CALENDULA OLIE 100% PUUR verzacht en herstelt de schrale en gevoelige huid. De olie wordt gewonnen uit de Goudsbloem, die bekend staat om haar geneeskrachtige eigenschappen. Calendula wordt al sinds de Middeleeuwen als kruidengeneesmiddel gebruikt bij snij-, schaaf- en brandwonden. Een eerste hulpmiddel dat littekenvorming helpt te verminderen. De crème is geschikt voor de schrale, rode en gevoelige huid.

magnesium olie

DE TUINEN SPORT EN BEWEGING is perfect voor na het sporten of voor het verlichten van stijve spieren en gewrichten heeft De Tuinen heilzame producten op basis van natuurlijke oliën.
DE TUINEN MAGNESIUM OLIE verzorgt stijve en zwaarbelaste spieren en stimuleert de doorbloeding. Het wordt snel opgenomen door de huid en herstelt het magnesiumgehalte daar waar het nodig is. De spieren in de rug, nek, schouders en kuiten ontspannen en een vermoeid gevoel verdwijnt. Gegarandeerd sneller herstel na een zware work-out.
ARNICA MASSAGE OLIE is een verwarmende en ontspannende spierolie. Verzacht gevoelige spieren en maakt stijve en stramme spieren weer soepel. Deze 100% natuurlijke olie is op basis van o.a. zonnebloemolie en olijfolie die de huid voeden en beschermen. Rozemarijn, arnica-extract en lavendel stimuleren de doorbloeding. Heerlijk na de douche.

aloe vera

DE TUINEN ALOË VERA VERZORGINGSLIJN. Onze huid krijgt heel wat te verduren en hoewel de huid van nature een zelfherstellend vermogen heeft, kan deze soms wel wat extra ondersteuning gebruiken. Deze verzorgingslijn is een complete lijn op basis van aloë vera. Het pure sap van de aloë vera is rijk aan vitaminen, verzachtend, vochtregulerend en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.
ALOË VERA DAG & NACHT CRÈME beschermt, verzorgt en hydrateert de huid met behulp van het pure sap van de aloë vera plant, dat vochtregulerend werkt en het herstellend vermogen van de huid ondersteunt. De formule bevat tevens groene thee, rijk aan anti-oxidanten die de huid tegen de schadelijke invloeden beschermen. Deze dag en nachtcrème bevat maar liefst 70% aloë vera concentraat en is onmisbaar in ieder badkamer kastje.
ALOE VERA GEL bevat maar liefst 98% aloë vera. De gel werkt intensief hydraterend, is zeer zacht voor de huid en biedt verkoeling na een zonnebad,de sauna of na een dagje skiën. Een must-have tijdens jouw zonvakantie,om een rode en gevoelige huid te kalmeren.

argan olie

DE TUINEN ARGAN VERZORGINGSLIJN is een complete verzorgingslijn op basis van handgeperste arganolie uit Marokko die een uitzonderlijk hoog gehalte aan vitamine E en antioxidanten bevat.
ARGAN HUIDOLIE 100% PUUR is een hand geperste argan olie die verstevigt, hydrateert en de huid van top tot teen herstelt. Het hoge gehalte aan anti-oxidanten en natuurlijke vitamine E helpen huidveroudering tegen te gaan. Argan huidolie ondersteunt tevens het herstel van littekenweefsel en versterkt de nagels. Argan olie trekt snel in de huid en is zuinig in gebruik. Geschikt voor elk huidtype.
ARGAN DAG & NACHT CREME is een rijke verzorgende crème op basis van handgeperste arganolie uit Marokko, macadamia olie en aloë vera. Verstevigt, herstelt en voedt de normale, droge en rijpere huid. Het hoge gehalte aan anti-oxidanten en natuurlijke vitamine E helpen rimpelvorming en huidveroudering te vertragen. Geschikt voor elk huidtype, met name de droge en wat rijpere huid.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?