Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Moto G6 en Moto G6 Plus smartphones Test; Moto G6 en Moto G6 Plus smartphones
  • Test; Aan de slag als Oenobiol ambassadeur Test; Aan de slag als Oenobiol ambassadeur
  • Test; Ik ga aan de slag als Oenobiol Ambassadeur Test; Ik ga aan de slag als Oenobiol Ambassadeur
  • Test; Motorola Moto Mods Polaroid Printer Test; Motorola Moto Mods Polaroid Printer
  • Test; Moto Z2 Force en Moto Mods Test; Moto Z2 Force en Moto Mods
  • Test; Lidl Meradiso koudschuimmatras Test; Lidl Meradiso koudschuimmatras
ladygadgets

Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen

Testman heeft al heel wat mobiele telefoonmerken mogen testen in zijn leven. Zijn eerste “mobiele” telefoon kreeg hij rond 1990. Nou ja “mobiel”, het was een Ericsson die ingebouwd werd in je auto en die je als een soort van grote baksteen “overal mee kon nemen”. Er waren nog maar 300.000 aansluitingen in Nederland, mobiel bellen was een bezienswaardigheid.  Later kwamen er bij Testman meer mobiele apparaten van merken als Nokia, Sony, HTC, iPhone en Samsung langs. En nu 27 jaar later vond Testman het tijd voor wat anders.

Want in het rijtje merken van Testman is nu Huawei toegevoegd en wel de P10 Plus. Een Android-telefoon uit China met vele toeters en bellen. China, waar tegenwoordig de meeste onderdelen uit je mobiele telefoon vandaan komen, ja ook die dure iPhone. De P10 Plus heeft een lekker groot scherm, draait op de laatste versie van Android en al gezegd heeft alles wat je van een topmodel mag verwachten. Maar wat gaf nu de doorslag bij Testman, om de Huawei de liefde te verklaren?

Ja daar kan Testman kort over zijn, dat was de ingebouwde Leica lens om te fotograferen. Want waar fabrikanten je om de oren slaan met het aantal pixels, de lens speelt naast de sensor een belangrijke rol bij de kwaliteit van de foto’s. Huawei combineert twee Leica-lenzen met een grote lensopening van f/1.8 en daarmee kan de Huawei extra licht opvangen. Leica is overigens een merk dat al jaren wordt gezien als een van de topmerken op het gebied van lenzen. Niet zo vreemd dus dat Huawei de samenwerking is aangegaan met het gerenommeerde Leica.

Ok maar levert het ook mooie plaatjes op? Jazeker, Testman is onder de indruk. Zowel buiten als binnen mooie plaatsjes met mooie kleuren. En de Leica-lens voegt echt wat toe, juist onder moeilijke omstandigheden qua licht. Kortom, ben je op zoek naar een mobiel waarmee je prachtige foto’s kan maken en sta je open om af te wijken van de geijkte merken, dat is de Huawei P10 met dubbele Leica-lens een uitstekende koop.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?