You are here: Home » Mail & win » Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison

Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison

geschreven door Constance

Een van de mooiste planten is wel de Orchidee en wist je dat deze plant voor geluk staat? En dat daarom de orchidee bij uitstek geschikt is om cadeau te geven, want op deze manier geef je geluk aan iemand anders.

Er zijn meer dan 25.000 verschillende orchideeën, in allerlei kleuren en vormen. En om te weten welke orchidee het beste past kan je, online, een speciale test doen. En zodoende geef je altijd een ‘persoonlijke’ Orchidee aan de persoon waarvan je houdt.

Een andere misvatting is dat vaak gedacht wordt dat een Orchidee moeilijk te verzorgen is. Maar een kleine beetje aandacht doet al wonderen, en gaat ie meerdere malen per jaar bloeien. Dit zijn de ultieme tips; niet fel in de zon, 1x per week een beetje water en 1x per maand wat plantenvoeding; dat is alles.

Op 7 september jl was het weer de Internationale Dag van de Orchidee en het thema dit jaar is ‘Show who you are’. Dit is een initiatief van Stichting Bloemenbureau Holland en wordt mede gefinancierd door de Europese Unie. Het doel van de campagne is om iedereen in Nederland, Frankrijk, Groot-Brittannië en Duitsland op de hoogte te stellen van de veelzijdigheid van de orchidee, om ze zodoende te inspireren en om bekendheid en verkoop te stimuleren.

En speciaal voor de Internationale Dag van de Orchidee (7 september jl.) heeft de bekende fashionillustrator Meagan Morrison een kalender ontworpen. Elke maand heeft haar eigen illustratie en kan je zelf verjaardagen, bijzondere dagen en andere gelegenheden noteren en natuurlijk heeft elke maand haar eigen Orchidee.

Nu kan je deze geweldige kalender gratis downloaden maar ik mag ook 10 lezeressen gelukkig gaan maken met deze mooie kalender. Zo begint 2018 extra fleurig voor je. Wat moet je doen om kans te maken op een van deze kalenders? Dat is heel eenvoudig, geef antwoord op deze vraag; Wie is de ambassadrice van de Orchidee in Nederland?

Mail je antwoord, met adres, voor 5 december as, naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com . De prijswinnaars krijgen een persoonlijke mail.

Gerelateerde artikelen

6 reacties

Xaviera Jamie 19 november 2017 - 20:24

Ik doe reuze graag mee!

Reageer
Constance 20 november 2017 - 16:56

Mail je antwoord naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com

Reageer
jacqueline de Waal 20 november 2017 - 06:36

Wauw wat een bijzondere kalender ik zou hem heel graag een mooi plekje geven.

Reageer
Katrien Goossens 25 november 2017 - 12:45

Mijn mama is een echte orchideeen liefhebber en heeft haar hele woonkamer vol (denk dat er wel een stuk of 30 orchideeen staan) Voor haar win ik dus heel graag deze unieke kalender.

Reageer
diana mackaaij 26 november 2017 - 20:24

nou een mooi kado voor mijn moeder!! ze geniet altijd meer van een orchidee dan een boeketje. wist niet dat er meer dan 25000 verschillende waren ??? heel apart !! Ze zou er echt van genieten, dat weet ik zeker. mvg diana

Reageer
Mylene van Willigen 27 november 2017 - 10:28

Vivian Reijs

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com