Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes
  • Herfsttrend; Binnentuintjes Herfsttrend; Binnentuintjes
  • Mail & Win; Kaarten voor Happy Spirit Days Mail & Win; Kaarten voor Happy Spirit Days
  • Bestel alles voor je slaapkamer gemakkelijk bij Bedden.nl Bestel alles voor je slaapkamer gemakkelijk bij Bedden.nl
  • De Amaryllis is de kerstplant bij uitstek De Amaryllis is de kerstplant bij uitstek
  • Internationale Dag van de Orchidee Internationale Dag van de Orchidee
shoppen

Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison

Een van de mooiste planten is wel de Orchidee en wist je dat deze plant voor geluk staat? En dat daarom de orchidee bij uitstek geschikt is om cadeau te geven, want op deze manier geef je geluk aan iemand anders.

Er zijn meer dan 25.000 verschillende orchideeën, in allerlei kleuren en vormen. En om te weten welke orchidee het beste past kan je, online, een speciale test doen. En zodoende geef je altijd een ‘persoonlijke’ Orchidee aan de persoon waarvan je houdt.

Een andere misvatting is dat vaak gedacht wordt dat een Orchidee moeilijk te verzorgen is. Maar een kleine beetje aandacht doet al wonderen, en gaat ie meerdere malen per jaar bloeien. Dit zijn de ultieme tips; niet fel in de zon, 1x per week een beetje water en 1x per maand wat plantenvoeding; dat is alles.

Op 7 september jl was het weer de Internationale Dag van de Orchidee en het thema dit jaar is ‘Show who you are’. Dit is een initiatief van Stichting Bloemenbureau Holland en wordt mede gefinancierd door de Europese Unie. Het doel van de campagne is om iedereen in Nederland, Frankrijk, Groot-Brittannië en Duitsland op de hoogte te stellen van de veelzijdigheid van de orchidee, om ze zodoende te inspireren en om bekendheid en verkoop te stimuleren.

En speciaal voor de Internationale Dag van de Orchidee (7 september jl.) heeft de bekende fashionillustrator Meagan Morrison een kalender ontworpen. Elke maand heeft haar eigen illustratie en kan je zelf verjaardagen, bijzondere dagen en andere gelegenheden noteren en natuurlijk heeft elke maand haar eigen Orchidee.

Nu kan je deze geweldige kalender gratis downloaden maar ik mag ook 10 lezeressen gelukkig gaan maken met deze mooie kalender. Zo begint 2018 extra fleurig voor je. Wat moet je doen om kans te maken op een van deze kalenders? Dat is heel eenvoudig, geef antwoord op deze vraag; Wie is de ambassadrice van de Orchidee in Nederland?

Mail je antwoord, met adres, voor 5 december as, naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com . De prijswinnaars krijgen een persoonlijke mail.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?