You are here: Home » Beauty » Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging

Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging

geschreven door Constance

Iedereen vindt de Panda een lief, leuk en schattig beest. En de Panda is dan ook het beeldmerk van de lijn van Tonymoly Panda’s Dream. Tonymoly is één van de meest toonaangevende merken in de Koreaanse Beauty scene.

Kenmerkend voor dit merk zijn de vrolijke verpakkingen die een accessoire op zich zijn en waar je gelijk ‘dat-moet-ik hebben’ gevoel van krijgt. Maar laat je niet alleen verleiden door de verpakking, het is vooral de inhoud die de verwachtingen overtreft dankzij de hoogwaardige kwaliteit en bijzondere werkzame ingrediënten. De Panda’s Dream lijn bestaat uit een Hand Cream, So Cool Eye Stick, White Sleeping Pack en schattige Panda Eye Patch.

I have a dream – Panda’s Dream Hand Cream is een intensief hydraterende handcrème met voedingsrijke ingrediënten die anti-verouderende voordelen bieden.  Handen blijven op deze manier zacht en jeugdig.  De hydraterende crème is verrijkt met Manuka honing en heel toepasselijk bamboesap. De huidherstellende ingrediënten zorgen juist weer voor een egale huid.

Panda’s Dream So Cool Eye Stick Keep it cool met de So Cool Eye Stick is een verkoelende en hydraterende oogcrème speciaal voor droge en vermoeide ogen. De stick is makkelijk mee te nemen en ideaal als je even in de spreekwoordelijke ‘dip’ zit, vermoeide ogen hebt, oververhit bent of een beginnende hoofdpijn aanvoelt komen.  Deze geconcentreerde oogcrème bevat bamboe en zeewater extracten die alle huidtypen kalmeren en hydrateren. Het bamboeextract hydrateert de huid terwijl de crème de huid direct afkoelt en vermoeide ogen een opkikker geeft.

While you were sleeping – Panda’s Dream White Sleeping Pack werkt heel hard terwijl jij lekker ligt te slapen. Het masker voedt en verzorgt je huid en word je wakker met een gezonde en stralende huid! De lichtgewicht maar hydraterende formule trekt eveneens gemakkelijk in de huid. Ingrediënten als lavendel, rozemarijn, bamboescheuten en bessen zorgen dat donkere plekjes vervagen. Het masker is de laatste stap in je avond skincare routine. Breng aan op gezicht en hals, laat ’s nachts intrekken en spoel de volgende ochtend af.

Patch it up – Panda’s Dream Eye Patch verzorgt de gevoelige huid om je ogen. De frisse patches laten je er niet alleen uit zien als een panda beertje, maar het zal ook de huid verhelderen, hydrateren en fijne lijnen en roodheid om de ogen verminderen. Niacinamide verheldert de huidskleur, Bamboesap en Bamboescheutextract verzachten de huid en Vitamine C verheldert en minimaliseert het uiterlijk van fijne lijnen. Plaats het masker op je ogen voor 20 minuten. Verwijder het masker en dep het resterende serum in de huid voor een betere opname.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com