You are here: Home » Beauty » AVEDA introduceert Invati Advanced

AVEDA introduceert Invati Advanced

geschreven door Constance

In 2012 heeft AVEDA haar Invati Solutions for Thinning Hair gelanceerd en dit werd gelijk een wereldwijde bestseller. Wist je bijv. dat elke seconde er 2 mensen zijn die een Invati product gebruiken> Maar AVEDA zit niet stil en heeft haar Invati lijn verbeterd.

Invati Advanced Solutions for Thinning Hair is het 3-stappen systeem bestaande uit een Exfoliating Shampoo, Thickening Conditioner en een Scalp Revitalizer die haarverlies met een ongelooflijk percentage van 53% weet te verminderen. Bovendien verdikt de nieuwe formule nu ook direct het haar bij slechts een enkele applicatie. Geïnspireerd door Ayurveda, de eeuwenoude natuurlijke geneeswijze uit India, is deze formule samengesteld op basis van een verkwikkende blend van Ayurvedische kruiden die ervoor zorgt dat de haren die je hebt langer blijven zitten.

Invati Advanced vermindert vanaf nu tekenen van haarverlies met 53%. Het systeem is nu ook makkelijker in gebruik omdat je de Revitalizer slechts één keer per dag (in plaats van twee keer per dag) hoeft aan te brengen.

Het Invati Advanced Solutions for Thinning Hair systeem op 98% natuurlijke basis bestaat uit:
1.    EXFOLIËREN: Invati Advanced  Exfoliating Shampoo exfolieert, reinigt en vernieuwt op milde wijze de hoofdhuid op basis van salicylzuur uit wintergroene planten om het porie verstoppende laagje te verwijderen. Deze voedende formule reinigt het haar en ontklit de lokken zodat ze tijdens het wassen beter beschermd zijn tegen afbreken. Creëert een optimale basis voor dikker, voller haar.
2.    VERDIKKEN: Invati Advanced Thickening Conditioner verdikt direct het haar en zorgt voor een luchtige voeding om het haar te helpen beschermen tegen afbreken. Aminozuren van natuurlijke herkomst bootsen de bouwstenen van het haar na om het haar van wortel tot punt te helpen versterken. Zo wordt het haar dikker en blijft het de hele dag voller.
3.    ACTIVEREN: Invati Advanced Scalp Revitalizer vermindert haarverlies om te zorgen dat het haar dat je hebt langer blijft zitten. Bovendien hoef je nu deze verkwikkende formule, op basis van mandarijnschillen en Japanse duizendknoop, slechts één keer per dag aan te brengen (in plaats van 2x  per dag, toen het systeem net in 2012 was gelanceerd). De formule dringt door tot in het oppervlak om de natuurlijke keratine van het haar te ondersteunen terwijl onze gepatenteerde energiegevende gistsoorten in combinatie met onze Ayurvedische mix van ginseng en gecertificeerd biologische kurkuma de hoofdhuid, tijdens het inmasseren, verkwikken.  De toevoeging van gecertificeerd biologische amla bladeren maakt je haar direct dikker en zorgt vanaf de haarwortel voor een liftend effect.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com