Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Zomerse zadels van HEER ZADEL Zomerse zadels van HEER ZADEL
  • Test; Nest Cam IQ beveiligingscamera Test; Nest Cam IQ beveiligingscamera
  • Test; Nest Cam IQ indoor beveiligingscamera Test; Nest Cam IQ indoor beveiligingscamera
  • Test; Nest Cam Outdoor Test; Nest Cam Outdoor
  • Test; Nest Cam Outdoor Test; Nest Cam Outdoor
  • CATRICE & essence najaarscollectie CATRICE & essence najaarscollectie
wonen

De Nest Learning Thermostat is er in 3 nieuwe kleuren

De Nest Learning Thermostat is niet alleen erg efficiƫnt en functioneel, hij is ook nog eens erg mooi. Want als iets aan je muur hangt, moet je daar trots op kunnen zijn. Het is tenslotte jouw huis en jouw stijl. Het zegt veel over wie je bent. Nest vindt dat dit dus ook geldt voor je thermostaat.

En met de Nest aan de muur toon je dat het ook belangrijk vindt om zuinig met energie om te gaan. De Nest Thermostat heeft naar schatting wereldwijd al ongeveer 14 miljard kilowattuur bespaard. Dus kan je je voorstellen hoeveel energie er bespaart wordt als elk huishouden, overal ter wereld een Nest Thermostat aan de muur heeft hangen.

Omdat ieder huis een unieke stijl heeft, is de Nest Thermostat gemaakt van modern, verfijnd roestvrij staal dat past bij elke kamer. Je kunt kiezen uit 3 nieuwe kleuren; wit, zwart en koper.

De witte Nest Thermostat past eigenlijk overal. Met zijn opvallend eenvoudige, natuurlijke en gestroomlijnde ontwerp is hij perfect voor lichte en luchtige ruimtes. Bovendien vult hij de andere Nest-producten aan.

De keiharde koolzwarte coating van deze Nest Thermostat bevat pure siliconen, koolstof en titanium deeltjes. Omdat hij bijna half zo hard is als een diamant, is hij krasbestendig en duurzaam. En dankzij een oliebestendige laag veeg je vingerafdrukken er in een handomdraai af.

Het koper van de thermostaat is aangevuld met staal, zodat hij jarenlang door iedereen kan worden gebruikt. Hij valt overal op: in moderne, industriƫle en traditionele interieurs.

En natuurlijk kan je ook nog steeds, het oude vertrouwde rvs model, aan je muur hangen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?