You are here: Home » Gadget nieuws » De Nest Learning Thermostat is er in 3 nieuwe kleuren

De Nest Learning Thermostat is er in 3 nieuwe kleuren

geschreven door Constance

De Nest Learning Thermostat is niet alleen erg efficiënt en functioneel, hij is ook nog eens erg mooi. Want als iets aan je muur hangt, moet je daar trots op kunnen zijn. Het is tenslotte jouw huis en jouw stijl. Het zegt veel over wie je bent. Nest vindt dat dit dus ook geldt voor je thermostaat.

En met de Nest aan de muur toon je dat het ook belangrijk vindt om zuinig met energie om te gaan. De Nest Thermostat heeft naar schatting wereldwijd al ongeveer 14 miljard kilowattuur bespaard. Dus kan je je voorstellen hoeveel energie er bespaart wordt als elk huishouden, overal ter wereld een Nest Thermostat aan de muur heeft hangen.

Omdat ieder huis een unieke stijl heeft, is de Nest Thermostat gemaakt van modern, verfijnd roestvrij staal dat past bij elke kamer. Je kunt kiezen uit 3 nieuwe kleuren; wit, zwart en koper.

De witte Nest Thermostat past eigenlijk overal. Met zijn opvallend eenvoudige, natuurlijke en gestroomlijnde ontwerp is hij perfect voor lichte en luchtige ruimtes. Bovendien vult hij de andere Nest-producten aan.

De keiharde koolzwarte coating van deze Nest Thermostat bevat pure siliconen, koolstof en titanium deeltjes. Omdat hij bijna half zo hard is als een diamant, is hij krasbestendig en duurzaam. En dankzij een oliebestendige laag veeg je vingerafdrukken er in een handomdraai af.

Het koper van de thermostaat is aangevuld met staal, zodat hij jarenlang door iedereen kan worden gebruikt. Hij valt overal op: in moderne, industriële en traditionele interieurs.

En natuurlijk kan je ook nog steeds, het oude vertrouwde rvs model, aan je muur hangen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com