You are here: Home » Accessoires » Valentijnsactie; mail & win Speck cover voor iPhone 12 of Samsung S21

Valentijnsactie; mail & win Speck cover voor iPhone 12 of Samsung S21

geschreven door Constance

Speck heeft, vorige week, een aantal nieuwe telefooncovers gelanceerd voor de Samsung Galaxy S21, S21+ en S21 Ultra 5G aangekondigd. En deze nieuwe collectie heeft, net als de iPhone 12 serie, hoesjes met de Presidio2 Grip, Presidio Perfect-Clear en Presidio Perfect-Clear Ombre specs en deze zijn allemaal uitgerust met valbescherming tot 4 meter hoogte.

Verder worden alle Speck-hoezen beschermd met Microban en daardoor ben je beschermt tegen bacteriën op hoesoppervlakken die vlekken en geuren veroorzaken. Maw. je hoesje is schoner dan dat je met het blote oog kan zien omdat onzichtbare microben die oppervlakken verontreinigen worden geëlimineerd.

De Presidio2 Grip van Speck is gemaakt met Presidio2 Armor Cloud-technologie, een doorbraak in de bescherming waarbij individuele luchtcapsules schade bij impact voorkomen. Bij een impact buigen de capsules en landt het apparaat op een luchtkussen, zoals een airbag. Presidio Perfect-Clear geeft een valbescherming tot 4 meter hoogte en een innovatieve kristalheldere beschermlaag die vergeling en verkleuring in de loop van de tijd tegengaat.

Mail & win Valentijnsactie;  En omdat het bijna Valentijnsdag is mag Lifestylelady.nl, namens Speck, 2 lezers blij maken met een Speck iPhone 12 hoesje en een Samsung S21 hoesje.

Geef uiterlijk 14 februari as. antwoord op deze vraag; Tot hoeveel meter geeft een Speck hoesje valbescherming? Mail je antwoord naar; prijsvraag.blogo.nl@gmail.com met daarin je naam, adres, postcode en woonplaats en vermeld ook of je een iPhone 12 (mini/12/Pro/Pro Max) of Samsung S21 (5G/+ 5G/Ultra 5G) hebt.

(De winnaars krijgen persoonlijk bericht per mail.)

Gerelateerde artikelen

2 reacties

wilmsen anita 9 februari 2021 - 09:44

tot 4m

Reageer
Constance 10 februari 2021 - 14:45

Graag je antwoord mailen naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com en daarbij ook je adresgegevens en welk type hoesje je wilt winnen (iPhone 12 of Samsung S21)

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com