You are here: Home » Eten & koken » Heb je ook last van vis-vrees?

Heb je ook last van vis-vrees?

geschreven door Constance

Het Voedingscentrum geeft als advies dat wij, Nederlanders, 2x per week vis zouden moeten eten en minder vlees. Maar dit is niet zo vanzelf sprekend als het lijkt want wij komen vaak niet verder dan het happen van een harinkje of portie kibbeling en dan is er natuurlijk ook nog het plakje gerookte zalm op toast.

Daarom heeft Freshly Fish de visbox bedacht, je kan kiezen uit 25 vissen die pan- of ovenklaar bij je thuisbezorgd worden. Want het kan toch niet zo zijn dat Nederland voor miljarden aan vis exporteert en dat wijzelf niet willen genieten van deze heerlijkheid. Met andere woorden weg met de vis-vrees.

Wat staat erop het menu? Het assortiment van Freshly Fish is te vergelijken met dat van een visrestaurant, zoals heilbot met tuinkruiden, zeebaars met citroen en chiliboter rozetjes, zalm Wellington of kabeljauw met pesto en kaas. Alle visproducten worden in ovenschaaltjes of skinpack verpakking vriesvers thuisbezorgd. Even bereiden in de oven of pan en klaar is de thuiskok want gemak staat voorop bij Freshly Fish.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com