You are here: Home » Mail & win » Mail & Win; Nuki White Edition Smartlock 2.0

Mail & Win; Nuki White Edition Smartlock 2.0

geschreven door Constance

Jullie hebben afgelopen weken mijn ervaringen met de Nuki White Edition Smartlock 2.0 kunnen lezen, en mocht je dit gemist hebben, mijn review staat online.

Ikzelf vind een Nuki Smartphone 2.0 echt een super mooi, handige én praktische December cadeautip! Want het Nuki slot is heel eenvoudig te bevestigen en hiermee kan jezelf bepalen wie je wel en niet toegang tot je woning geeft.  En je opent zelf je voordeur met je smartphone, dus zoeken in een overvolle tas is niet meer nodig.

En ik kan de dure decembermaand een beetje verlichten, want ik mag 1 complete Nuki Smartlock 2.0 set cadeau geven. En als je wint word je de winnaar van de limited White Edition, incl. het spiksplinternieuwe Power Pack. Met het Power Pack hoef je nooit meer bang te zijn dat je Nuki zonder batterijen komt zitten, want je kan op de Nuki app precies zien of je je Power Pack weer moet opladen. Dus bye bye batterijen, hello Power Pack!

Prijsvraag; Wat moet je doen om dit geweldige pakket te winnen? Dat is eigenlijk heel eenvoudig, want het enige wat je moet doen is, voor 2 december as., antwoord geven op deze vraag; Wat mag er bij jou in huis absoluut niet gestolen worden uit jouw huis en waarom niet? Mail je antwoord uiterlijk op 2 december as. naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com

(Spelregels: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Lifestylelady nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding. En de winnaar krijgt persoonlijk bericht.)

Gerelateerde artikelen

22 reacties

Anita te Gussinklo 16 november 2020 - 23:40

Mijn foto albums, die zijn me heel dierbaar
Zoveel herinneringen.

Reageer
Constance 17 november 2020 - 12:09

Je antwoord mag je sturen naar het speciale emailadres in het artikel, anders ding je niet mee

Reageer
Jacqueline de Waal 17 november 2020 - 07:23

Dat is super handig

Reageer
Ingrid 17 november 2020 - 09:14

Mijn kat mag absoluut niet gestolen worden. Spullen zijn vervangbaar. Maar het idee dat er een ongewenst persoon in mijn huis is, bezorgt me sowieso de koude rillingen. Ik heb de boel graag goed op slot.

Reageer
Constance 17 november 2020 - 12:08

Je antwoord mag je sturen naar het speciale emailadres in het artikel, anders ding je niet mee

Reageer
Willy 17 november 2020 - 13:43

Een sieraad van mijn overleden moeder het is misschien niet zo duur maar voor mij van onschatbare waarde!

Reageer
Willy 17 november 2020 - 13:46

Een sieraad van mijn overleden moeder misschie niet zo kostbaar maar voor mij van onschatbare waarde!!

Reageer
mark 18 november 2020 - 16:30

Ik doe graag mee!:)

Reageer
Constance 19 november 2020 - 11:38

Je mag je antwoord sturen naar het vermelde emailadres in het artikel, en als je lid bent of wordt vd nieuwsbrief ding je mee! Succes

Reageer
Annet 19 november 2020 - 11:34

Mijn man en kinderen, ik zou niet weten wat ik zonder hen zou moeten!

Reageer
Constance 19 november 2020 - 11:38

Je mag je antwoord sturen naar het vermelde emailadres in het artikel, en als je lid bent of wordt vd nieuwsbrief ding je mee! Succes

Reageer
anja 19 november 2020 - 20:37

handig ik doe me

Reageer
Constance 20 november 2020 - 09:18

leuk, stuur je antwoord naar het mailadres in het artikel. Succes

Reageer
Constance 22 november 2020 - 16:33

je kan je inzending insturen via het emailadres in het artikel, dank

Reageer
Anneliese de Waal 21 november 2020 - 14:23

Mee gedaan ??

Reageer
J.J. 21 november 2020 - 22:40

Mijn huisdieren! Door chronische ziekte ben ik altijd alleen thuis en als ze weggehaald worden als ik er toevallig even niet ben zou dat me dat nog eenzamer maken!

Reageer
Constance 22 november 2020 - 16:33

je kan je inzending insturen via het emailadres in het artikel, dank

Reageer
kim venema 22 november 2020 - 14:38

Lijkt me super handig en een leuke uitbreiding voor ons smarthome

Reageer
Constance 22 november 2020 - 16:33

je kan je inzending insturen via het emailadres in het artikel, dank

Reageer
Nancy Van der Kamp 24 november 2020 - 21:31

De kettingen met handschrift en vingerafdruk van mijn overleden Opa en Vader

Reageer
Constance 25 november 2020 - 14:24

Je kunt je inzending mailen naar het mailadres in het artikel, dank je wel

Reageer
Anja 30 november 2020 - 22:12

Wat niet er gehaald mag worden uit mijn huis zijn mijn fort boeken en dingen die ik van opa en oma heb geerft. Dis ik doe graag mee

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com