You are here: Home » Beauty » Mail & Win; Kaarten voor Happy Spirit Days

Mail & Win; Kaarten voor Happy Spirit Days

geschreven door Constance

Heb je zin in een festival en maar heb je ook behoefte aan balans en rust? Dan zijn de Happy Spirit Days dé uitgelezen dagen om tot jezelf te komen. In het weekend van 15 tm 17 juni as worden de Happy Spirit Days (in Blaricum op een boerderij) georganiseerd en ook dit jaar zit dit festival weer vol met sprekers, workshops en optredens en dat alles in een sfeervolle en kleinschalige setting. Want elke dag zijn er slechts 300 kaarten beschikbaar en je kunt per dag 3 workshops, naar keuze, volgen. (Ik ben zelf op vrijdag 15 juni, samen met liefste testvriendin A aanwezig.)

Er valt op het festivalterrein nog veel meer te beleven. De Happy Garden is de plek om te genieten van bijzondere hapjes bij Foodtruck de Happy Belly of om een espresso, latte of cappuccino van biologische koffiebonen te drinken. Ook kun je hier op persoonlijke ontdekkingstocht door je handen of tenen te laten lezen, een bezoekje te brengen aan een gerenommeerd medium of tarotkaarten te laten leggen. Op de Happy Bazaar doe je nieuwe inspiratie en ideeën op, vind je mooie producten en kun je een parfum op maat laten maken.

MAIL & WIN: Nu zijn de kaarten al bijna uitverkocht maar ik mag, namens Happy Spirit Days, 10 lezers/lezeressen blij gaan maken met een gratis kaart en nu wordt het nog leuker, je mag ook iemand meenemen! Wat moet je doen om kans te maken op deze kaarten (twv. euro 59,95 per persoon)? Geef voor, 20 mei as., antwoord op deze vraag; Welke boeddhistische monnik is aanwezig tijdens de Happy Spirit Days?

Mail je antwoord naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com en als je tot de winnaars behoort, krijg je de kaartcode in je mailbox en kan je je daarna opgeven voor 3 workshops op de dag van jouw keuze. (Elke dag zijn er andere workshops te volgen.)
De prijswinnaars krijgen persoonlijk de uitslag in de mailbox en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

jacqueline de Waal 14 mei 2018 - 08:10

Lijkt me heel erg bijzonder uitje!
Zou het graag beleven met Daphne.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com