You are here: Home » Beauty » Moederdag cadeautip; Carmen Sonic Facial Cleansing Brush

Moederdag cadeautip; Carmen Sonic Facial Cleansing Brush

geschreven door Constance

Een mooie huid laat je stralen, daar zorgt de nieuwe Carmen Sonic Facial Cleansing Brush voor. En deze borstel helpt je om een stralende huid te krijgen. De zachte opzetborstel verwijdert de dode huidcellen, reinigt en geeft een heerlijk zacht gevoel van je gezichtshuid.

De Carmen Sonic Facial Cleansing Brush maakt maar liefst tot 20.000 sonische bewegingen per minuut zodat het gezicht op zachte wijze diep wordt gereinigd. Je huid voelt schoon en zachter aan. De borstels stimuleren celvernieuwing waardoor lijntjes en poriën verfijnen.

De nieuwe Carmen heeft een uitermate zachte borstel en zeer hoge frequentie van bewegingen waardoor het gezicht echt grondig wordt gereinigd. Make-up wordt verwijderd maar ook dode huidcellen. Door de vele minuscule rotaties wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd. Dit zorgt voor een betere opname van de huidverzorgingsproducten die na het reinigen worden gebruikt. Resultaat? De huid wordt dus niet alleen beter gereinigd, maar ziet er frisser en stralender uit. Daarnaast hebben de skincare producten, die na de reiniging worden gebruikt, een beter effect. Bij de Carmen Sonic Facial Cleansing Brush zijn diverse extra borsteltjes leverbaar voor diverse huidtypen.

De Carmen Sonic Facial Cleansing Brush is oa. verkrijgbaar bij Bol.com, Media Markt en Blokker.nl.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com