Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dyson lanceert de Dyson Pure Cool Me Dyson lanceert de Dyson Pure Cool Me
  • Dyson introduceert de Dyson Lightcycle-taaklamp Dyson introduceert de Dyson Lightcycle-taaklamp
  • Babsee; een zonnebril en leesbril in-een Babsee; een zonnebril en leesbril in-een
  • Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger
  • Test; OPPO AX7 android smartphone Test; OPPO AX7 android smartphone
  • Secrid x Freitag; een zero-waste wallet Secrid x Freitag; een zero-waste wallet
shoppen

Moederdag cadeautip: Brei je zen

Heb je last van stress of ken je iemand die dat heeft? Dan is het boek ‘Brei je zen’ een ideaal cadeau. Zo eenvoudig kan geluk zijn: je gaat zitten, pakt je breinaalden en gaat breien. Als een uurtje breien op vrije momenten eenmaal in je systeem zit, brengt het rust in je leven. Brei je zen is dé creatieve therapie om stress te verminderen. En iedereen kan het leren!


In ‘Brei je ze’n van bloggers Charlov, Hello Kim en Roxane Marie Galliez staan 15 eenvoudige breipatronen in Scandinavische stijl. Al deze patronen komen stapsgewijs aan bod; elke stap staat beschreven en gefotografeerd. Hierdoor is dit boek voor elk niveau geschikt, ook als je nog nooit hebt gebreid. Met tips voor de juiste breihouding en mooie foto’s in Scandinavische sfeer. Je hebt keuze tussen korte projectjes die je in verloren uurtjes kunt breien, zoals beenwarmers en een mokwarmer, en grotere projecten om je langer in vast te bijten, zoals een woondeken en bolero. Net waar jij zin in hebt. En als je nu begint heb je tegen de tijd dat de winter begint een mooie, zelfgebreide, accessoire-collectie bij elkaar gebreid.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?