You are here: Home » Balkon & stadsterras » Crivit campingmat met rugsteun

Crivit campingmat met rugsteun

geschreven door Constance

Ik heb eergisteren een artikel geschreven over de Y-Ply hoofdsteun die ik mag gaan testen. Nu vind je misschien een hoofdsteun niet voldoende en wil je ook op een comfortabele mat op het strand of gras liggen.

Daarvoor moet je even naar de Lidl-shop toe, want zij hebben nu de Crivit campingmat met rugsteun in de verkoop. En de rugsteun is ook nog eens verstelbaar. De mat is eenvoudig op te vouwen en door de schouderriem kan je hem ook gemakkelijk mee nemen. En de opbergtas achter de rugleuning voor het opbergen van kleine voorwerpen, zoals je zonnecrémes.

Er zijn 2 kleuren, groen en blauwgrijs en de mat weegt 1,4 kg. De afmeting van het mat is 160 x 51 x 2,1 cm. En je hebt je bestelling binnen 3 dagen in huis.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?