You are here: Home » Beauty » Moederdag cadeautip; BE Cool koeltassen

Moederdag cadeautip; BE Cool koeltassen

geschreven door Constance

Dit jaar lanceert BE Cool een nieuwe collectie koeltassen die niet alleen handig en praktisch zijn, maar ook nog heel stylish en elegant. De warm groene City koeltas is er 3 maten ( 10, 17.5 of 28 liter) en heeft zeeblauwe (City Island Paradise) of zandkleurig accent (City Hazelnut).

Wil je je medicijnen of make-up koel en fris houden dan heeft BE Cool een handig mini-koeltasje, dat je gemakkelijk meeneemt naar het strand maar het is ook ideaal voor autotrips of vliegreizen. Deze mini is er in zilver, goud of in zilver met rode details.


En wil je aan het einde van een lekkere stranddag genieten van een lekkere snacks en een glas bubbels? Dan ben je ook bij BE Cool aan het juiste adres; de BE Cool champagnekoelers (in zilver en goud) houden een fles uren gekoeld. En helemaal nieuw is de zilveren koeltas met twee afneembare flessenhouders die je met klittenband aan de zijkant bevestigt. Wil je drankjes én hapjes in een tas koelen dan zijn de ruime rosé kleurige koeltassen (in 3 maten) ideaal. Zo kun je zelfs op een onbewoond eiland in stijl ‘overleven’.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com