You are here: Home » Ladygadgets » Moederdag cadeautip; Hydro Flask wijnfles en wijnglas

Moederdag cadeautip; Hydro Flask wijnfles en wijnglas

geschreven door Constance

Hydro Flask, bekend van oa. isolatieflessen heeft de ideale zomergadget én Moederdagcadeautip,nl. de Wine Bottle en de Wine Tumbler. En natuurlijk hebben 2 nieuwe artikelen dezelfde isolatie eigenschappen als de Hydro Flask en hierdoor blijft 750 ml witte wijn, rosé of cava heerlijk op temperatuur in de Wine Bottle en houden de Wine Tumblers jouw favoriete zomerdrankje langer koel, tijdens een uitje in het park of een picknick.


In de Wine Bottle past precies een volle fles wijn (750 ml) en daardoor kan ie heel gemakkelijk mee naar het strand, festival of picknick. Hij kan overal mee naar toe, zodat je overal kan genieten van een heerlijk glas gekoelde wijn of cava. En geen gestuntel meer met het ontkurken van je fles en ook geen gesjouw meer met glazen flessen. De Wine Bottle neem je gewoon overal mee naar toe en hij is er in 3 kleuren: wit, zwart en olijfgroen.

In de Wine Tumbler blijft je zomerse cocktail heerlijk koel, en hij is 100% recyclebaar, herbruikbaar en BPA-vrij (Bisphénol A). Het dubbelwandige warmte-isolerende materiaal met TempShield-technologie, is gemaakt van de hoogste kwaliteit 18/8 roestvrijstaal en zo blijft elke drank op de gewenste temperatuur, zonder dat de smaak verandert. De Wine Tumbler is er ook in de kleuren wit, zwart en olijfgroen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com