Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Knops bewijst dat oordopjes hip én trendy kunnen zijn Knops bewijst dat oordopjes hip én trendy kunnen zijn
  • Een RAINS regenjas helpt je het festivalseizoen door Een RAINS regenjas helpt je het festivalseizoen door
  • Make-up on the go by essence Make-up on the go by essence
  • RAINS introduceert SWAYS, regenkleding voor de kleintjes RAINS introduceert SWAYS, regenkleding voor de kleintjes
  • Crocs regenlaars Crocs regenlaars
  • Senz° paraplu fietshouder Senz° paraplu fietshouder
shoppen

Valt je festival in het water? Niet met een jas van Rain Couture

Het festival seizoen is geopend en dan hoop je natuurlijk op warm én droog weer. Helaas is dat laatste niet altijd een zekerheid in ons regenachtige landje, dus dan is een goede regenjas essentieel. En dat geldt helemaal als je regelmatig op de fiets naar je werk of naar vrienden gaat. Je wilt er stylish uitzien, maar natuurlijk wel droog.

De Nederlandse ontwerpster Daphne Gerritse (bekend van Piogg en RainFest Amsterdam) heeft in de Amsterdamse Huidenstraat de winkel Rain Couture Amsterdam geopend, en zoals de naam al zegt, zij verkoopt hier regenjassen, voor dames en voor heren.

Rain Couture verkoopt natuurlijk de bekende trenchcoat modellen, deze is zelfs in satijn, wol of denim, en regenponcho’s. Maar wat dacht je van een regenblazer of een regenbomber met subtiele print? En je kunt alle modellen het hele jaar door dragen, dankzij de uitknoopbare bodywarmer, en deze bodywarmer is ook nog eens ‘revisible’.

Mocht je niet in de buurt van Amsterdam wonen dan kan je alle modellen ook online bestellen, maar ik zou zeggen een bezoekje aan de Rain Couture shop is absoluut de moeite waard.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?