You are here: Home » Accessoires » Test; de Tile Style Pro

Test; de Tile Style Pro

geschreven door Constance

Jullie hadden nog een test van me tegoed; ik ben aan de slag gegaan met Tile Style, ofwel een tracker waarmee je altijd, overal én gemakkelijk je spullen kan terug vinden. Nu ben ik niet vaak mijn sleutels of tas kwijt, maar dat geldt niet voor Testman 😉

Tile maakt verschillende modellen Bluetooth trackers, nl. de Tile Style, de Tile Sport, de Tile Mate en de Tile Slim. De Style, Sport en Mate kan je ergens aan hangen, terwijl de dunne Slim kan opbergen in je portemonnee of portefeuille. En speciaal voor iedereen die regelmatig zijn smartphone, tablet of afstandsbediening kwijt is, je kan de Tile Slim ook, dmv. een speciale stickerkit, overal op plakken en of in een stevige ‘case’ doen, waardoor je je koffer of reistas gemakkelijk terug vindt op de bagageband.

Ik heb de Tile Style gekregen en dit is een zeer stijlvolle ‘tracker’ die er meer uitziet als een luxe sleutelhanger dan een tracking device. Je koppelt de Style aan de Tile app en daarna stel je een ringtone in. Het instellen en koppelen is een fluitje van een cent en je kunt meerdere Tile’s koppelen. Je kunt op de app zien welke Tiles er met je toestel verbonden zijn. En het handige is dat Tile op 2 manieren werkt; heb je je sleutels in je hand en ben je je smartphone kwijt, dan druk je 2x op je Tile en je telefoon begint te rinkelen. En als je je telefoon in je hand hebt en je bent je sleutels kwijt dan kan je deze terug vinden dmv. de app, je klikt dan op ‘Find’ en vervolgens hoor je de bijbehorende beltoon.Tevens kun je via de app zien waar je Tile voor het laatst is geweest; hiervoor maakt ie gebruik van de locatie. En je kan ook een Tile delen met je huisgenoot, partner of familielid en zo kan je elkaar helpen met het vinden van het onderwerp dat je kwijt bent.

Zoals ik al eerder schreef is de Tile Style een mooi design apparaatje, en speciaal voor de heren is er de Tile Sport. De batterij is niet te vervangen, en na ong. 1 jaar is de batterij leeg. Tile is recyclebaar en als dat het geval is kan je, tegen een lagere prijs, gebruik maken van het zgn. reTile programma. Dit houdt in dat je voor een lagere prijs (40% korting) een nieuwe Tile kan aanschaffen. Je kunt de Style en de Sport apart aanschaffen maar ze zijn er ook als ‘hem’ & ‘haar’ set, en zo bespaar je 10 euro.

Conclusie; de Tile Style is een mooie tracker die prima werkt, en is daardoor ideaal voor iedereen die regelmatig haar spullen kwijt is. En zeker met Moederdag en/of Vaderdag in aantocht zijn dit leuke én handige cadeaus!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com