You are here: Home » Beauty » Vegan beauty- en voedingssupplementen van Be So Happy

Vegan beauty- en voedingssupplementen van Be So Happy

geschreven door Constance

Lekker eten, energie voor tien en toch gezond bezig zijn? Met het gloednieuwe merk Be So Happy kan het allemaal. Be So Happy wil jou helpen om op de allerbeste manier jouw meest ‘happy’ zelf te zijn. Hoe dat kan? Met de Fit & Shape producten krijg je in de juiste verhoudingen eiwitten en vezels binnen. Zo voel je je langer verzadigd en behoren sugar cravings tot de verleden tijd.

Deze producten van Be So Happy zijn de ideale oplossing voor een voedzaam tussendoortje of snel een gezond ontbijt. Op een lekkere manier op gewicht blijven? Dan ben je bij Be So Happy aan het juiste adres. Naast deze Fit & Shape proteïne, biedt Be So Happy ook Detox & Energie shakes. Helemaal plant-based, vol voedingstoffen.

Be So Happy onderscheidt zich van andere spelers door zich volledig te focussen op het helpen van vrouwen om de beste versie van haarzelf te kunnen zijn. Goed voor jezelf zorgen, is hierbij enorm van belang. Dat begrijpt Be So Happy als geen ander en komt daarom met verschillende producten om dit werkelijkheid te maken.

Met de lekkere producten van Be So Happy krijg je exact de juiste verhouding eiwitten en vezels binnen. Je voelt je hierdoor langer verzadigd en daardoor kom je minder snel in de verleiding om te gaan snoepen. Beter eten en voor jezelf zorgen kan dus van het to do lijstje afgestreept worden. Met veel energie en een blij, energiek gevoel kan elke vrouw nu de dag doorkomen.


De Fit & Shape collectie bestaat uit 3 verschillende smaken: Berry Nice, Chocolate Bandit en Vanilla Sky. Alle 3 gemaakt van onder andere erwten, helemaal plant-based. Belangrijk voor de opbouw van je lichaamscellen en het gezond houden van je huid, haar en nagels. Daarnaast is er ook de Vegan Detox: Clean Green. Die bestaat o.a. uit chlorella, een groene alg die rijk is aan vezels, koper, mangaan, ijzer en een berg aan vitamines. En als laatste is er nog de Vegan Energy Mix: Energy boost en hier krijg je een berg energie van. Perfect voor als je een hele dag op de toppen van je kunnen moet presteren of nog even door moet.

Alle supplementen zijn gevuld met de allerbeste grondstoffen. Het team van Be So Happy werkt samen met experts op het gebied van voeding, die haar helpt om die grondstoffen te vinden. Om de kwaliteit te kunnen garanderen, worden werelddelen als Zuid-Amerika, Afrika en Azië bezocht. Door samen te werken met de lokale landbouwverenigingen waar de boeren bij aangesloten zijn, zorgt Be So Happy voor goede werk- en leefomstandigheden van de mensen bij wie alle producten af worden genomen. Be So Happy geldt dus niet alleen voor jou en voor hen, maar ook voor de mensen waarmee zij werken.

Naast dat alle producten voedzaam, gezond en enorm lekker zijn, zien ze er ook nog eens extra vrolijk uit. Alle shakes hebben een eigen kleur en de bekers zijn gesierd met roze deksels. Be So Happy is makkelijk mee te nemen naar werk, school of vrienden en familie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com