Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • LIPAULT X Jean Paul Gaultier LIPAULT X Jean Paul Gaultier
  • Return to Sender presenteert nieuwe collectie 2018/2019 Return to Sender presenteert nieuwe collectie 2018/2019
  • Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie
  • Test; Arlo Pro 2 beveiligingscamera Test; Arlo Pro 2 beveiligingscamera
  • Samsonite viert de 10-jarige verjaardag van de Cosmolite Samsonite viert de 10-jarige verjaardag van de Cosmolite
  • Samsonite S’Cure koffers Samsonite S’Cure koffers
shoppen

Lipault introduceert 2 nieuwe collecties; Special Edition en Miss Plume

Inmiddels weten jullie het al, ik ben dol op tassen, koffers en andere reisaccessoires. En elke keer word ik weer enthousiast van de nieuwe serie van Lipault. En ook deze zomer hebben ze weer een bijzondere collectie gelanceerd, nl. een urban tassen- en koffercollectie: Plume Avenue.

Of je nu in de stad loopt met een kleine bowling tas of met een trendy rugzak, of reist met een duffle of een essentiële handbagage, Lipault is de must-haves van de urban fashionista aan het innoveren, altijd in beweging en perfect afgestemd op hun tijd.

Chic en elegant, de Plume Avenue collectie bestaat uit drie standaard kleuren : Jet Black, Garnet Red en Night Blue. Om een sprankeltje kleur aan jouw zomer toe te voegen, is de collectie ook verkrijgbaar in 2 uitgesproken zachte seizoenstinten: Mineral Grey en Azalea Pink. De details in kunstleer en metaal geven dat extra vleugje glamour aan
de meest casual outfits.

De Special Edition collectie is een elegante en tropische eyecatcher en bestaat uit 2 must-have modellen: een Bowling Bag en een handbagage koffer. Miss Plume voegt na het overweldigende succes van de kleuren Pink Gold en Dark Gold twee nieuwe kleuren, exotic blue en silver, toe aan haar ‘Out of space’-collectie.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?