You are here: Home » Reisgadgets » Fatboy verkoopt de Miasun opvouwbare zonnetent

Fatboy verkoopt de Miasun opvouwbare zonnetent

geschreven door Constance

Miasun (een handige opvouwbare zonnetent) is bedacht door 2 vriedinnen (Hortense en Valériane) toen zij, tijdens hun vakantie in Australië, liepen te slepen met een parasol. En Fatboy is een samenwerking aangegaan met Miasun.

Miasun bestaat uit uitklapbare aluminium stokken en een katoenen doek dat je beschermt tegen de zon, maar ook een lekker briesje doorlaat. Miasun is groot genoeg om met twee volwassenen en twee kinderen (3 m2) onder te zitten of liggen. En past in een klein tasje wat je gemakkelijk kan meenemen in je strandtas, koffer of rugzak.

Miasun kan je op 3 verschillende manieren ‘opzetten’ waardoor jezelf kan bepalen hoeveel of hoe weinig schaduw je wilt creëren. En er zijn diverse designs en kleuren te koop. In het tasje zitten de 2 opvouwbare stokken en het tentdoek met een UPF30+ coating en deze coating biedt 96% UV bescherming. En binnen 1 minuut is de tent opgezet. 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com