You are here: Home » Beauty » Witlof Skincare introduceert de Gentle Cleansing Milk

Witlof Skincare introduceert de Gentle Cleansing Milk

geschreven door Constance


Witlof Skincare, het Nederlandse vegan huidverzorgingsmerk met 100% natuurlijke producten, heeft een nieuw product, nl. de Gentle Cleansing Milk. Het reinigingsproduct bevat aloë vera-sap en verzorgende plantaardige oliën die de huid zuiveren, kalmeren en verzorgen.

De Gentle Cleansing Milk is specifiek voor de droge of gevoelige huid ontwikkeld en reinigt door deze samenstelling zelfs de meest droge huid op een milde manier. En we weten allemaal dat goed reinigen een must is voor een gezonde en stralende huid. Echter, voor een droge of uitgedroogde huid kan een goede reiniging soms te heftig zijn.

De Gentle Cleansing Milk biedt hiervoor uitkomst, omdat het de huid niet ontvet tijdens het reinigen. Daarnaast zorgen squalaan en huidherstellende oliën van druivenpit, rozenbottelzaad, zoete amandel en argan voor een zachte en
verzorgende reiniging. Het bloemenwater van toverhazelaar, antioxidanten, huid-indentieke vetzuren en Vitamine C en E zorgen op hun beurt voor bescherming en voeding van de huid.

De Gentle Cleansing Milk heeft precies de goede textuur: licht en het plakt niet. Daarnaast heeft het een natuurlijke geur van frisse waterlelie met een vleugje citrus. De Gentle Cleansing Milk reinigt ook waterproof oogmake-up en afspoelen is niet nodig. Voor het afnemen kan je het beste wasbare bio-katoenen pads te gebruiken, zodat reguliere watjes niet nodig zijn.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com