You are here: Home » Beauty » Test; hoe werkt de Compressed Magic Towel

Test; hoe werkt de Compressed Magic Towel

geschreven door Constance

Zoals beloofd zou ik de Compressed Magic Towel gaan testen, deze heb ik gekocht bij de Deense drogist Normal.

Elk doekje zit apart verpakt en ziet eruit als een pepermuntje. Dus wel even opletten dat je hem niet per ongeluk in je mond stopt ;).

Zodra je een paar druppels water op het doekje doet, zie je al dat ie groter wordt en als je dit nog een keer doet, wordt ie al snel 3x zo groot.

Daarna rol je hem uit en hou je een mooi opgevouwen doekje over en daarna is het nog een kwestie van het doekje openvouwen. En dan blijkt dat het best een groot formaat doekje is, in ieder geval groot genoeg om je gezicht heel goed te kunnen reinigen.

Het doekje is een beetje ruw, en toen ik het gebruikte, nadat ik mijn gezicht al had gereinigd, kwam er toch nog best wat vuil van mijn gezicht af.

Hij is dus groot genoeg voor je gezicht, maar ik kan me ook voorstellen dat ie perfect is als billen- of handendoekje. En je hebt maar een paar druppels water nodig en dan is het doekje al klaar voor gebruik. Het doekje absorbeert gemakkelijk water en is al heel snel vochtig genoeg om te gebruiken.

Je kan het doekje gewoon door het toilet heen spoelen, want ze zijn biologisch afbreekbaar, maar gewoon weggooien in een afvalbak is altijd beter.

Conclusie; ik zou ze niet elke dag gebruiken om mijn gezicht te reinigen, maar ze zijn wel ideaal om mee te nemen, tijdens een auto- of vliegreis of als je een dagje op pad gaat met de hele familie.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com