You are here: Home » Badkamer » Test; Compressed Magic Towels van drogisterij Normal

Test; Compressed Magic Towels van drogisterij Normal

geschreven door Constance

Bij mij in Amersfoort zit, sinds 1 jaar, de Deense drogisterijketen Normal. Er zijn momenteel 5 winkels in Nederland te vinden en wel in Den Haag, Haarlem, Utrecht, Almere en Amersfoort.

Eerst even iets meer over Normal. Normal verkoopt bekende merken, tegen lage prijzen, maar ook veel buitenlandse merken die net even anders dan anders zijn. Ik vind het een heerlijke winkel om zo af en toe eens lekker rond te lopen en altijd koop ik wel iets. Gisteren was het weer zover, en ik kwam iets heel handigs tegen, nl. compressed magic towels.

Nu gaan Testman en ik binnenkort op vakantie (met het vliegtuig) en dan zit je toch aan een maximum gewicht vast. En voor de vakantie lijken me de Compressed Magic Towels ideaal maar om dit zeker te weten gaan we ze eerst testen.

De handdoekjes zien eruit als pepermuntjes en zijn per stuk verpakt. Je haalt ze uit de verpakking en met een beetje water ‘tover’ je ze om tot een doekje van 22 x 24 cm. En in 1 zakje zitten 20 doekjes.

De doekjes zijn geschikt voor het afhalen van je make-up, voor vieze handen én babybillen en kunnen ook prima mee als je gaat kamperen. Ze zijn biologisch afbreekbaar, en bevatten geen conserveringsmiddelen, alcohol of parfum.

Dus binnenkort lees je meer over deze doekjes, want we zijn reuze benieuwd hoe ze bevallen.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Test; hoe werkt de Compressed Magic Towel - Lifestylelady.nl 9 september 2019 - 09:41

[…] beloofd zou ik de Compressed Magic Towel gaan testen, deze heb ik gekocht bij de Deense drogist […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com