You are here: Home » Events » Kerst in Disneyland Paris

Kerst in Disneyland Paris

geschreven door Constance

Disneyland Paris viert ook dit jaar twee maanden kerst en kerst begint al op 9 november 2019. Je kan, bijna 2 maandenlang, de Christmas Parade bekijken en is Disneyland Paris versierd in kerstsfeer. En dit jaar zullen de Disney Prinsessen deel uitmaken van het feest tijdens een groots bal waar alle koninklijke stellen van Disneyland Paris bij elkaar komen.

Bij het vallen van de avond staat iedereen een grote verrassing te wachten tijdens de vernieuwde ceremonie van Mickey’s Magical Christmas Lights met Mickey, Minnie en de Kerstman. Samen zullen zij de 24 meter hoge kerstboom verlichten die in het midden van Main Street, U.S.A. staat.

Tijdens dit kerstseizoen kan je The Starlit Princess Waltz bijwonen op het Castle Stage podium voor het Kasteel van Doornroosje. Ariël, Belle, Sneeuwwitje, Assepoester, Jasmine, Rapunzel en Tiana zullen Aurora vergezellen voor een magisch bal, samen met hun prinsen. (vanaf 15 november tm 5 januari as.)

De traditionele Disney’s Christmas Parade keert terug naar het Disneyland Park en is 2x per dag te zien. Mickey, Minnie, Donald en Goofy openen de stoet van magische, kleurrijke praalwagens. Van Winnie de Poeh met zijn vrienden tot De Drie Biggetjes, dit is de gelegenheid om je favoriete Disney Figuren te ontmoeten. En natuurlijk sluit de Kerstman Disney’s Christmas Parade af op zijn arrenslee.Zodra je het Disneyland Park binnenstapt word je in de kerstsfeer ondergedompeld met sneeuwpoppen, fonkelende kerstbomen en met sneeuw bedekte decoraties rondom de enorme kerstboom in Main Street, U.S.A. Stampertje, Miss Bunny, Stitch en vele andere Disney Figuren vieren kerst en Nieuwjaar in deze magische setting.

In een speciale lodge in de attractie ‘Meet Mickey Mouse’ in Fantasyland verwelkomt de Kerstman zijn gasten (t/m 25 december as).  Je kunt je verlanglijstje afgeven en op de foto met de Kerstman.

Wat is Kerstmis zonder traditionele liedjes? Let’s Sing Christmas is een show met de beste kerstliedjes en met Mickey, Minnie, Donald, Goofy en zangers in het Videopolis theater in Discoveryland.

De Enchanted Advent Calendar is dit jaar terug voor het Kasteel van Doornroosje en elke dag wordt een nieuwe verrassing onthuld samen met Mickey, Minnie en Goofy. En oook dit jaar zijn de jazzritmes weer te horen in het Animagique Theater tijdens Mickey’s Christmas Big Band. Deze liveshow met Disney Figuren is een levendig eerbetoon aan de mooiste melodieën van de winter. Een bigband-orkest, snelle tapdansacts en zelfs een solo van Mickey op de drums zijn onderdeel van het programma (t/m 5 januari 2020).

Na het succes van vorig seizoen, keert de #SURPRISEMICKEY show terug naar Production Courtyard voor het Hollywood Tower Hotel. Om kerst op de best mogelijke manier te vieren, hebben Minnie en haar vrienden een aantal nieuwe verrassingen voor de gasten in petto (van 15 november t/m 5 januari as.).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com