You are here: Home » Accessoires » Test; Rozenkwarts gezichtsroller

Test; Rozenkwarts gezichtsroller

geschreven door Constance

Hij ligt al een paar maanden, nog in de doos, naar me te kijken, de Sephora rozenkwarts gezichtsroller. Ik was in juni jl. in Canada en er waren een paar collega’s helemaal lyrisch over deze gezichtsroller. En ja, dan moet ik hem natuurlijk ook hebben. Dus heb ik er eentje gekocht, bij Sephora. (Zo jammer dat wij deze winkels niet meer in Nederland hebben.)

Bij Sephora, althans in Canada, hadden ze 2 merken; het eigen huismerk en Herbivore. Nu zat er tussen Sephora en Herbivore een groot prijsverschil en de verkoopster vertelde me dat zij het verschil in prijs niet de moeite waard vond, dus daarom heb ik het eigen merk gekocht. (Het is wel belangrijk dat de roller gemaakt is van echte edelstenen, want de echt goedkope rollers hebben vaak stenen gemaakt van plastic.)

Een andere, veel gebruikte roller is de jade roller, deze is iets goedkoper maar werkt eigenlijk hetzelfde. Het verschil tussen beide rollers leg ik hieronder uit. En dan zijn er ook nog rollers gemaakt van amethist en kristal.

Maar goed, de rozenkwarts roller ligt nu dus al een paar maanden werkeloos op mijn nachtkastje en elke dag denk ik, oh ja, die moet ik ook nog eens gaan proberen. En vervolgens vergeet ik het weer, totdat ik naar bed ga en dan heb ik al eigenlijk geen zin meer.

Nu heb ik de aankomende weken eindelijk een beetje de tijd voor mezelf, zo ga ik binnenkort op vakantie, dus heb ik besloten om dan de rozenkwarts gezichtsroller te gaan gebruiken én mee te nemen op vakantie. Ik ga naar Spanje en daarna een cruise maken, dus een mooie gelegenheid om mijn huid eens goed te gaan vertroetelen.

Wat is nu de bedoeling van deze rollers? Met een roller geef je je gezicht, ’s ochtends en/of ’s avonds een massage. Elke roller heeft 2 gladde stenen, een grote (voor nek, kin en voorhoofd) en een kleine (voor onder je ogen, rondom je neus en lippen). En als je de roller regelmatig gebruikt verheldert je huid, verfijnen fijne lijntjes en rimpels, ‘zakken’ onder je ogen verdwijnen net als zwellingen in je gezicht en je geeft je huid een boost.

Rozenkwarts is de steen van de liefde, vrede, tederheid, genezing, voeding en comfort. Tevens lossen angst, wrok en woede op en ook je aura krijgt meer energie. Jade vergroot je zelfvertrouwen, en opent energiebanen die betrekking hebben op liefde, rijkdom en gezondheid. Ook ervaar je meer geluk, tevredenheid, kalmte, wijsheid en wordt negativiteit afgewend. Dus eigenlijk kan je beide rollers gebruiken maar de jade roller wordt aangeraden om in de ochtend te gebruiken (zodat je je fris en fruitig voelt) en in de avond de rozenkwarts roller zodat je heerlijk ontspannen kan gaan slapen.

Je gebruikt de rollers in combinatie met je serum, dag- of nachtcrème, olie of ampullen, en voor een extra stimulans kan je een roller ook in de koelkast leggen, zodat ie lekker koud is. En dan ga je rollen, altijd omhoog en van binnen naar buiten. Je begint bij je voorhoofd, daarna je wangen, nek, kin en decolleté en vervolgens ga je met de kleine steen verder, weer naar boven en van binnen naar buiten, bij je ogen, neus en lippen. Er wordt gezegd dat 10 minuten genoeg is, maar of dat ook zo is, moet ikzelf ervaren. In de ochtend heb ik hier echt geen tijd voor, daarom heb ik besloten dat ik voor het ‘avondritueel’ ga.

Dus binnenkort meer…….

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com