You are here: Home » Wellness » Glamp Outdoor Camp slaat haar glamping tenten op in Appeltern

Glamp Outdoor Camp slaat haar glamping tenten op in Appeltern

geschreven door Constance

In maart jl. heb ik al een artikel geschreven over Glamp Outdoor Camp (kijk even hier voor meer info) en het glamping imperium wordt uitgebreid met de glamping Appeltern.

En Appeltern is een unieke festivallocatie met meer dan 600 acts, die variëren van straattheater tot livemuziek. Daarnaast is GOC Appeltern, dankzij haar prachtige locatie in het Land van Maas en Waal, een perfecte uitvalsbasis voor lange wandelingen en fietstochten. Op de warme zomerdagen is verkoeling snel gevonden, want de glamping ligt tussen meerdere zwemmeertjes en Watersportgebied De Gouden Ham ligt op een steenworp afstand.

Bij GOC Appeltern vinden dagelijks meerdere livemuziek optredens plaats van zowel bands (o.a. The GOC Band, The Fellas, Suitz,), soloartiesten (o.a. Kim de Boer, William Smulders) als DJ’s (o.a. Vinyl on Wheels, Walking DJ). De livemuziek optredens vinden plaats op het schiereilandpodium. De zintuigen worden verder geprikkeld door goochelaars, komedianten, mobiele quizmasters, magische vissen, levende standbeelden en verhalenvertellers. Er is ook een interactief poppentheater en de grootste kijkdoos van Europa valt hier ook te bewonderen. En professionele circusartiesten geven je graag een workshop jongleren, eenwieler rijden of evenwichtsbalk lopen.

Kies je liever voor rust? Volg een yogales van Zen Caravan of ga relaxen in een van de hottubs. En wat dacht je van een film kijken bij de GOC Outdoor Cinema. Nestel je erna lekker bij een knisperend kampvuur met een zak marshmallows. De glamping is ook voorzien van meerdere chill plekken met hangmatten waar je fijn kan lezen of een siësta kan houden.

En ook de innerlijke mens wordt niet vergeten, want er genoeg te eten én te drinken.  Zoals de BBQ Spot of schuif aan bij de Food & Drinks Bar voor allerlei heerlijke streetstyle food-gerechten. Ook worden er diverse thema-avonden georganiseerd zoals: surf & turf, burgers & beers en pie Friday. Smokey Goodness, van BBQ-goeroe Jord Althuizen, verzorgt de Glamp BBQ Roast Tour!Op glamping Appeltern vind je vijf type accommodaties: Bell DeLuxe, Awaji Safari, Awaji Twin, Big Bell en de Flores. De tenten zijn voorzien van elektra, keukeninventaris en opgemaakte bedden voor 4 tot 6 personen. Voor een gezin met grotere kinderen is het leuk om voor een kleinere tent met een bijzettentje te kiezen.

Dagprijzen: vanaf € 75 per nacht in het laagseizoen tot en met € 150 per nacht in het hoogseizoen. GOC Appeltern is vanaf nu in het weekend te boeken en per 9 juli is de locatie volledig open.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com