You are here: Home » Wellness » Glamping in Nederland, blijf lekker in Nederland deze zomer

Glamping in Nederland, blijf lekker in Nederland deze zomer

geschreven door Constance

Glamp Outdoor Camp (GOC) staat voor pop-up glamping met een festival vibe, waarbij de comfortabele kampeeraccommodaties worden neergezet op de meest bijzondere plekken in Nederland, zoals de Veluwe en Twente maar ook naast het apen- en leeuwenverblijf in Burgers’ Zoo (deze locatie is nog onder voorbehoud). Dat is niet alleen leuk maar ook nog eens super bijzonder.

Glamp Outdoor Camp biedt unieke tenten, variërend van een tweepersoonstent t/m een 7-persoons houten lodge van 65 m2 Kom je met het gezin en houd je van design? Boek dan een stijlvolle Arcade met eigen sanitair en keuken. De echte luxepaarden kunnen terecht in een Dormer Cabin dat in principe een hotelkamer in een tiny house is. De Bell Family is top voor avontuurlijke buitenmensen met kleine kinderen. Kortom, er is voor ieder wat wils. Natuurlijk zijn alle accommodaties, van tent tot lodge, voorzien van comfortabele bedden (die zijn opgemaakt bij aankomst) en faciliteiten als keukengerei, een kookstel en een koelkast to name a few. De accommodaties staan overigens allemaal ver genoeg uit elkaar
om de natuur zo min mogelijk te belasten. Bijkomend voordeel: iedereen heeft een gegarandeerd geweldig uitzicht en het is corona proof.Glamp Outdoor Camp zorgt tijdens je verblijf voor een gevarieerde programmering met veel activiteiten op loopafstand. Denk hierbij aan thema-avonden met livemuziek en aan samenwerkingen met inspirerende professionals die workshops komen geven. Van yoga met live sound healing tot en met goochelaar Steven Kazan die zijn kunsten komt delen. Of trek
er zelf op uit en ga lekker fietsen, suppen, varen of picknicken. Je kan ook heerlijk genieten op een van de relax-plekken waar je in een hangmat kan ontspannen bij een knisperend kampvuur. De looppaden met houtsnippers worden in de avond verlicht door romantische prikverlichting.

Bij GOC is natuurlijk ook gedacht aan lekker eten. Zo zijn er verschillende foodtrucks die streetfood gerechten serveren, van een varken aan het spit tot en pizza’s uit de houtoven tot en met gezonde vega gerechten. De glampsites zijn ook voorzien van een feestelijke F&B-tent met een dagelijks wisselende trendy menukaart waar je corona proof kan bestellen via
een QR-code. In deze tent vind je bijvoorbeeld ook alle items voor een geslaagde outdoor movie night zoals zitzakken, bier en popcorn. Leuk om te weten: je kan ook een Glamp Blond bestellen, dit is een ambachtelijk blond bier dat speciaal voor de echte GOC-avonturier is gebrouwen.

Dagprijzen: de kleinste tent (Air) vanaf € 45 per nacht in het laagseizoen t/m de duurste tent (Arcade) vanaf € 190 per nacht in het hoogseizoen.
De glampings zijn geopend van 23 april tot en met 30 september op 6 locaties (en nog 2 onder voorbehoud); de Veluwe,
Appeltern, Zuna (aan de rivier ‘De Regge’ in de buurt van de Sallandse Heuvelrug), Vliegveld Twenthe (tussen de bunkers), Winterswijk, Schaijk.
Alle glampings zijn kindvriendelijk, denk hierbij o.a. aan ludieke, educatieve outdoor activiteiten passend bij de regio en afhankelijk van de locatie, is er een speeltuin en kinderactiviteiten.
Er zijn 16 tenten, die variëren van hele luxe design tenten (zoals Arcade, Panorama, Dormer Cabin) t/m tenten voor de natuurliefhebber/outdoor fanaat (zoals Bell, Awaji, Air). Voor grote gezinnen zijn er luxe safari tenten. In totaal biedt GOC een kleine 500 accommodaties aan, voor in totaal ca 2.000 personen
En je bed is opgemaakt en de gratis wifi staat aan.
Alles is aanwezig. GOC maakt de bedden op bij aankomst. De wifi in je tent is gratis en snel.


 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com