You are here: Home » Home gadgets » Moederdag of Vaderdag cadeautip; Ring Smarthome producten

Moederdag of Vaderdag cadeautip; Ring Smarthome producten

geschreven door Constance

Ben je op zoek naar origineel Moederdag cadeau (of Vaderdag)? Met de Ring Smarthome Doorbell 2 zorg je ervoor dat het huis goed beveiligd zijn. De smarthome-beveiligingsproducten van Ring zijn nl. de perfecte oplossing om het huis eenvoudig te beschermen, of er nu iemand thuis is of niet.

Met de Ring Video Doorbell 2 kan je moeder (of Vader) iedereen aan de deur zien, horen en spreken vanaf een smartphone, tablet of pc. Niet alleen als ze thuis is, maar ook vanaf haar werk of haar welverdiende zonvakantie. Met de Ring Video Doorbell 2 mist je moeder nooit meer een bezoeker. Ook niet de pakketbezorger die haar pakketjes komt afleveren.

Dus of je nu haar afgeleverde waardevolle cadeaus op de stoep helpt beschermen of haar (klein)kinderen laat begroeten aan de voordeur, Ring heeft een makkelijke oplossing voor elke situatie.


Wil je je moeder voor Moederdag een Ring of Security om haar huis geven? Geef dan de Floodlight Cam en Chime Pro. Of ga voor de nieuwe Spotlight Cam, met spotlights die worden geactiveerd door beweging, infrarood-nachtzichtsensoren en een 110-decibel-alarm. Met de innovatieve producten van Ring is je moeder altijd verbonden met haar huis, familie en buren, en heeft ze altijd controle over de veiligheid van haar huis, waar ze ook is.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com