You are here: Home » Eten & koken » Spa Fruit is vernieuwd, alle smaken zijn nu low calorie

Spa Fruit is vernieuwd, alle smaken zijn nu low calorie

geschreven door Constance

Vanaf nu zijn de fruitlimonades van Spa verder verlaagd in calorieën en mag Spa Fruit “low calorie” heten. Met maximaal 19 kcal per 100 ml is bewust genieten daarmee nog gemakkelijker geworden. En het mooie van alles: Spa Fruit heeft dezelfde heerlijke smaak behouden én is gemaakt van ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong.

Spa Fruit laat zien dat natuurlijkheid, genieten van lekkere smaken en bewust omgaan met calorieën hand in hand kunnen gaan. Spa Fruit bestaat enkel uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De basis is het mineraalwater van Spa, dat afkomstig is uit het hart van de Belgische Ardennen, aangevuld met puur fruitsap. Spa Fruit bevat dus geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen en is vrij van conserveringsmiddelen. De vernieuwde Spa Fruit is gemiddeld 27% verlaagd in calorieën en bevat 30% minder suiker.

Of je nu kiest voor de ultra-frisse smaak van Spa Fruit Lemon Cactus of de intense bosvruchten beleving van Spa Fruit Forest Fruit, het assortiment beslaat een rijk smaakpalet en biedt volop variatie om aan ieders smaakwens te voldoen. Perfect om even lekker samen te genieten van een heerlijk glas fris dat bruist van het fruit.

Spa heeft zich ten doel gesteld om vanuit de filosofie “Natural Hydration, Healthy Tomorrow” te werken aan een natuurlijke en gezonde manier van hydrateren. Dit betekent dat er uitsluitend natuurlijke ingrediënten worden gebruikt voor de frisdranken van Spa. Deze strenge richtlijn betekent onder meer dat Spa geen kunstmatige zoetstoffen, maar uitsluitend suiker en stevia gebruikt. Binnen dat strenge kader is Spa er trots op de calorieën te hebben kunnen reduceren, met behoud van de beste smaak!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com