You are here: Home » Accessoires » Moederdag cadeautip; Win kaarten voor Happy Spirit Days

Moederdag cadeautip; Win kaarten voor Happy Spirit Days

geschreven door Constance

Was je te laat met het kopen van een Moederdag cadeau? Of wil je je moeder, vriendin of echtgenote extra verwennen? Geef haar dan kaarten voor Happy Spirit Days! Dit is nl. een geweldig festival voor iedereen die zin heeft in balans en relaxation.

Vanaf vrijdag 15 t/m zondag 17 juni as. worden, net als vorig jaar, in een Blaricumse boerderij de Happy Spirit Days georganiseerd en kan je genieten van sprekers, workshops en optreden. En dat dit festival kleinschalig is, blijkt wel uit het feit dat er per dag slechts 300 kaarten beschikbaar zijn. En je kan ook 3 workshops, naar keuze, volgen, en elke dag zijn er andere sessies beschikbaar. Je kan mij, live, op vrijdag 15 juni, samen met liefste testvriendin A tegenkomen. šŸ˜‰


Behalve de workshops, sprekers en optredens is er nog veel meer te beleven; de Happy Garden is de plek om te genieten van bijzondere hapjes bij Foodtruck de Happy Belly of om een espresso, latte of cappuccino van biologische koffiebonen te drinken. Ook kun je hier op persoonlijke ontdekkingstocht door je handen of tenen te laten lezen, een bezoekje te brengen aan een gerenommeerd medium of tarotkaarten te laten leggen. Op de Happy Bazaar doe je nieuwe inspiratieĀ  en ideeĆ«n op, kan je mooie producten kopen en kun je een parfum op maat laten maken.


MAIL & WIN: Nu zijn de kaarten al bijna uitverkocht maar ik mag, namens Happy Spirit Days, 10 lezers/lezeressen blij gaan maken met een gratis kaart en het wordt het nog leuker, want je mag ook iemand meenemen!

Wat moet je doen om kans te maken op deze kaarten (twv. euro 59,95 per persoon)? Geef voor, 20 mei as., antwoord op deze vraag; Welke boeddhistische monnik is aanwezig tijdens de Happy Spirit Days?


Mail je antwoord naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com en als je tot de winnaars behoort, krijg je de kaartcode in je mailbox en kan je je daarna opgeven voor 3 workshops/sessies op de dag van jouw keuze. (Elke dag zijn er andere workshops/sessies te volgen.)

De prijswinnaars krijgen persoonlijk de uitslag in de mailbox en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com