Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; OPPO AX7 android smartphone Test; OPPO AX7 android smartphone
  • OPPO AX7 smartphone OPPO AX7 smartphone
  • De nieuwste Sherpa powerpacks, altijd én overal stroom De nieuwste Sherpa powerpacks, altijd én overal stroom
  • As. donderdag bij Aldi; Sony Xperia XA1 Plus smartphone As. donderdag bij Aldi; Sony Xperia XA1 Plus smartphone
  • December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat
  • OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar
ladygadgets

Probeer de OnePlus 6 smartphone bij Belsimpel

De prijzen en specs van de nieuwe OnePlus 6 wordt overmorgen (woensdag 16 mei as.) bekend gemaakt tijdens een speciaal lanceringsevenement in Londen. En deze lancering, het grootste event van OnePlus ooit, kan je live volgen via de speciale livestream.

En OnePlus start in Nederland een samenwerking met Belsimpel en krijg je voor de allereerste keer de mogelijkheid de OnePlus 6 te proberen voordat je hem daadwerkelijk aanschaft. De prijzen van Belsimpel worden woensdag 16 mei om 19.00 uur bekendgemaakt en vanaf dat moment is het ook mogelijk de telefoon voor te bestellen. De smartphones hebben standaard 2 jaar garantie van OnePlus, en kunnen geregistreerd worden voor reparatie via Belsimpel of direct gestuurd worden naar OnePlus. De OnePlus 6 is vanaf 16 mei as. om 19.00 uur te vooruit te bestellen op Belsimpel.nl en bij alle Belsimpel winkels in Nederland, met een telefoonabonnement naar keuze.

Op Belsimpel kunnen alle telefoons en providers met elkaar gecombineerd worden, dus iedereen kan een OnePlus aanschaffen met een contract dat het beste bij hen past. De OnePlus 6 is een van de mooiste devices van dit jaar en Belsimpel is enthousiast dat zij hem de Nederlanders mogen aanbieden in hun winkels en online.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?