Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Bestel alles voor je slaapkamer gemakkelijk bij Bedden.nl Bestel alles voor je slaapkamer gemakkelijk bij Bedden.nl
shoppen

Mail & win; Dekbedovertrek van Bedden.nl

Afgelopen woensdag hebben jullie al kunnen lezen dat ik, bij Bedden.nl, nieuwe dekbedovertrekken heb besteld. Bedden.nl is nl. de grootste online leverancier van alle artikelen voor je slaapkamer. Je kunt bij hen terecht voor matrassen, boxsprings, kussens, maar ook dekbedden en dekbedovertrekken.

Ik mag, namens Bedden.nl, 1 lifestylelady.nl lezer/es blij gaan maken met een nieuw dekbedovertrek naar keuze!

Meedoen is heel eenvoudig, want je hoeft alleen maar antwoord te geven op onderstaande vraag; Op hoeveel verschillende manieren kan je bij Bedden.nl je bestelling betalen?

Mail het antwoord op deze vraag naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com en vermeld niet alleen het antwoord maar ook je naam en adres en natuurlijk ook welke maat dekbed jij wilt ontvangen. Je kunt je antwoord t/m 15 maart as. insturen. (De prijswinnaar krijgt persoonlijk bericht.)

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?